ترشک

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج ترشک آمده است که :

  • دارای مزاج سرد و خشک است.
  • مصرف آن در فصول گرم و افراد گرم مزاج مناسب است.
  • ترشک اشتها آور، تصقیه کننده خون، هضم کننده غذا، ادرار آور و ملین است.
  • برای رفع التهاب و حرارت زائد بدن بکار می‌رود.
  • پخته آن ملین طبع است، علاوه بر این کبد را فعال می‌کند.
  • حالت خماری و بیحالی را از انسان دور می‌کند.
  • ترشک را در درمان جوش‌های پوست مناسب می‌دانند.
  • برای هر گونه تنبلی و رخوت، از جمله تنبلی دستگاه گوارشی و یبوست مفید است.
  • این گیاه را با خاصیت موثر بر اندام گوارشی می‌شناسند.
  • مصرف آن در افراد مبتلا به ضعف معده و مشکلات گوارشی مناسب نیست.

.

مصلح ترشک

مصلح ترشک و بهبود دهنده خواص و مزاج ترشک ، مصرف آن همراه رازیانه و یا شکر سرخ است.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت