طالبی

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

خواص و مزاج طالبی در طب سنتی به شرح زیر است:

  • مزاج طالبی گرم و تر است.
  • بسیار مقوی، نیروبخش و محرک است.
  • مصرف طالبی باعث بیشتر شدن اشتها می‌شود.
  • باعث کاهش عطش می‌شود.
  • دارای خاصیت ادرار آور بوده و از بین برنده سنگ کلیه است.
  • حالت ملین داشته و باعث لینت مزاج می‌شود.

.

زمان مناسب مصرف طالبی

  • مناسب ترین زمان مصرف طالبی بین وعده غذایی است و  هرگز نباید ناشتا یا همراه غذا خورده شود.

.

مصرف طالبی برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • افراد مبتلا به سرماخوردگی که دارای آبریزش بینی، خلط گلو و ریه (سرفه خلطی) هستند.
    افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر(IBS) که مصرف طالبی باعث تحریک و شدت بیماری آن‌ها می‌شود.
    افراد دیابتی که باید در مصرف طالبی جانب احتیاط را رعایت کنند.

.

مصلح طالبی

انار ترش و سرکه مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج طالبی هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت