تخم بارهنگ

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

خواص و مزاج تخم بارهنگ در طب سنتی بدین قرار است:

  • دارای مزاج سرد و خشک است.
  • در رفع انسدادهای کبد، کلیه و مثانه مفید است.
  • مصرف نصف لیوان دم کرده بارهنگ بعد از غذا برای جلوگیری از برگشت غذا به مری و پیشگیری از ترش کردن مناسب است.
  • بارهنگ برای افراد مبتلا به صرع نیز مفید است.
  • مصرف بارهنگ سیلان مواد از رحم را بهبود می‌بخشد.
  • دمنوش بارهنگ و مصرف همزمان آب و دانه؛ باعث التیام زخم‌های دستگاه گوارش از جمله زخم روده می‌گردد.
  • دمنوش بارهنگ، سینه را نرم می‌کند و برای ریه و آسم مفید است.

نکته مهم: مصرف متعادل بارهنگ و دمنوش آن برای مشکلات ریه مفید است ولی مصرف بیش از حد آن مضر ریه است. سعی کنید بیش از ده روز مداوم مصرف نشود.

.

خواص و فواید عرق بارهنگ

  • عرق بارهنگ؛ ضعف جگر، زخم روده، معده و اثنى عشر را درمان می‌کند.
  • عرق بارهنگ خونریزى‌های داخلی مانند خونریزی ریه و بواسیر را برطرف می‌کند.
  • مصرف روزانه عرق بارهنگ باعث تقویت ریه و دفع ضرر و زیان‌های ناشی از آلودگی هوا و موادی که از طرق مختلف وارد آن می‎شود، می‌گردد.

مصرف بی‌رویه بارهنگ چه پیامدی به دنبال دارد؟

مصرف بی‌رویه بارهنگ برای طحال و ریه مناسب نیست و خوب است بارهنگ همراه عسل و مصطکلی مصرف شود تا آسیب‌های آن به ریه به حداقل برسد.

.

بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت