گوشت قرقاول

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج گوشت قرقاول آمده است که :

  • مزاج گوشت قرقاول گرم و خشک است.
  • گوشت آن لطیف و زودهضم است.
  • از هضم آن خون خوبی برای بدن تولید می‌شود.
  • موجب تقویت مغز می‌شود و برای درمان فراموشی و وسواس مفید است.
  • مصرف فراوان این گوشت به گرم مزاجان توصیه نمی‌شود و می‌تواند ایجاد سردرد کند.

.

مصلح گوشت قرقاول چیست؟

سکنجبین مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت قرقاول است.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت