گوشت کبوتر

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت کبوتر این گونه بیان گشته است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • گوشت کبوتر خون خوب و باکیفیتی در بدن تولید می‌کند.
  • مصرف آن در افراد لاغر اندام چاق‌کننده است.
  • برای بیماری‌هایی نظیر لرزش، سستی اعضا، فلج و … مفید است.
  • اگر گوشت کبوتر در روغن کنجد بدون آب و نمک پخته شود، سنگ‌های کلیه و مثانه را از بین می‌برد.
  • مقوی کلیه است.
  • مقوی قوای جنسی است و منی را زیاد می‌کند.
  • برای افراد گرم مزاج مضر است.

.

عوارض مصرف زیاد گوشت کبوتر چیست؟

  • مصرف بیش از حد گوشت کبوتر سردرد آور است.
  • زیاده روی در مصرف آن خون را می‌سوزانند.

مصلح و روش‌های کاهش ضرر گوشت کبوتر چیست؟

  • پختن گوشت کبوتر با آب‌غوره یا سرکه و خوردن خیار تازه در وعده بعد از مصرف آن، ضرر این گوشت را کمتر می‌کند.
  • کاسنی، تره، شوید (شبت)، کرفس، نخود، سماق، گشنیز نیز مصلح گوشت کبوتر و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت