هویج

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج هویج این گونه آمده است که:

  •  دارای مزاج گرم و تر است.
  • سبب تقویت استخوان‌ها می‌شود.
  • سبب تقویت سیستم ایمنی می‌شود
  •  کنترل کلسترول و قندخون را به همراه دارد.
  •  سلامت دهان و دندان از فواید آن است.
  • یکی از راه‌های درمان کبد چرب استفاده از آب هویج، است.
  • دارای مقادیر زیادی از ویتامین آ می‌باشد که به کبد کمک می‌کند تا سموم مختلف از بدن انسان خارج شود
  • آب هویج نوعی سد دفاعی از بدن در مقابل بیماری‌ها و انواع التهاب‌ها ایجاد می‌کند و به این ترتیب از تشکیل سلول‌های سرطان سینه جلوگیری می‌کند.
  • افزایش سوخت و ساز بدن را به همراه دارد. از آن جا که هویج مقوی معده و ملین طبع است تجویز آن در کسانی که به سبب ضعف معده دچار یبوست شده‌اند، بسیار مناسب است
  • منبع غنی از بتا کاروتن (ویتامین A) است که با پیشگیری از پیشرفت مشکلات تنفسی، سلامت ریه‌ها را بهبود می‌بخشد. همچنین سرشار از ویتامین C است که تاثیر آنتی اکسیدانی آن به پاک سازی ریه‌ها کمک کرده و مانع از کار افتادگی آنها می‌شود.

.

هویج پخته

مصرف هویج، به صورت پخته بهتر است. هویج‌ها وقتی پخته می‌شوند بتاکاروتن را آزاد می‌کنند. بتاکاروتن استخوان ها، سیستم ایمنی و بینایی را تقویت می‌کند. ما با پختن هویج، بتاکاروتن آن‌ها را آزاد می‌کنیم و به این ترتیب بدن به راحتی می‌تواند آن را جذب کند، به همین علت بهتر است آن را کمی بپزیم و بعد بخوریم.

مصلح هویج

انیسون و ادویه‌های گرم مصلح هویج، بر مبنای کتب طب سنتی اند

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت