نکاتی مهم و کلی در پختن کوکو ها

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

نکات کلی در پخت کوکو ها

  • سبزی کوکو باید تازه باشد، سبزی منجمد برای کوکو مناسب نیست.
  • سبزی و مواد استفاده شده در انواع کوکو باید ریز خورد شوند و یک اندازه خرد شدن مواد مهم است.
  • پیازچه را به همراه ساقه لطیف آن خرد کنید.
  • توجه داشته باسید در بیشتر کوکو ها، مواد در دو مرحله پخته می‌شوند؛یک مرحله قبل از مخلوط کردن تخم مرغ و مرحله بعد، پس از مخلوط کردن تخم مرغ با مواد است. در این نوع کوکو‌ها در مرحله اول پخت، مواد را بیش از حد نپزید تا مرحله دوم پخت، کامل کننده مرحله اول شود.اگر مواد در مرحله اول زیاد پخته شوند، پخت مرحله دوم کوکو باعث خشک شدن مواد و همین طور بد رنگ شدن کوکو خواهد شد.
  • توجه داشته باشید کوکو در حین پختن نباید خشک شود.
  • پس از تفت دادن مواد، حتماً بگذارید مواد به طور کامل سرد شوند، سپس تخم مرغ‌ها را با آن مخلوط کنید.سایز تخم مرغ‌های داده شده در دستور، سایز متوسط است (60 گرم).در صورت استفاده از تخم مرغ‌های کوچک، بهتر است به ازای هر دو تخم مرغ،1 عدد تخم مرغ بیشتر اضافه کنید. توجه داشته باشید پس از مخلوط کردن تخم مرغ‌ها با مواد، مواد باید کاملاً مرطوب شود.
  • در کوکو هایی که مواد در مرحله اول پخته نمی شوند و به صورت خام با تخم مرغ مخلوط می‌شوند، ابتدا مواد را با تخم مرغ مخلوط کرده، سپس نمک آن را اضافه کنید تا مواد داخل تخم مرغ آب نیندازد و بلافاصله در تابه آماده ریخته ودر فر داغ قرار دهید یا در تابه روی حرارت مستقیم بپزید؛ مثل کوکو سبزی، کوکو اشپل و کوکو با سیب زمینی خام.
  • گرم کردن فر قبل از پخت کوکو‌ها الزامی است . در صورتی که فر از قبل گرم نشده باشد، تخم مرغ‌ها در کوکو ته نشین شده و کوکو دو لایه در می‌آید.
  • کوکو به عنوان غذای اصلی باید داغ سرو شود.هنگام سرو به عنوان پیش غذا، می‌توان در صورت دلخواه آن را سرد سرو نمود. در صورت عدم دسترسی به فر، ابتدا تابه تفلون را گرم کرده و سپس روغن بریزید(توجه داشته باشید روغن به طور کامل کف تابه را بپوشاند).پس از گرم کردن روغن، مواد کوکو را بریزید و در تابه صاف کنید و بلافاصله درب تابه را روی آن قرار دهید و بگذارید روی حرارت متوسط، یک طرف کوکو برشته شود و روی آن ببندد. کوکو را برگردانید و بدون درب بگذارید روی حرارت ملایم تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.

 

پخت کوکو در فر به دلایل زیر، بهتر از پخت آن روی شعله مستقیم است.

  • داخل فر از روغن کمتری برای پخت کوکو استفاده می‌شود و نیازی به برگرداندن کوکو نیست.
  • در فر تخم مرغ سریع بسته شده و ته نشین نمی شود و نیز ، نیازی به زدن تخم مرغ بر روی کوکو در اواسط پخت ندارید. در فر همه اطراف کوکو یکدست پخته می‌شود.
  • بیشتر کوکو‌ها را می‌توان از روز قبل آماده و برای گرم کردن کافی است کوکو را به مدت 15-10 دقیقه در طبقه بالای فری که از 15 دقیقه قبل روشن کرده اید قرار دهید تا گرم شود.
  • توجه داشته باشید در مرحله پخت و مرحله گرم کردن کوکو شعله پایین فر روشن می‌شود.

.

منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت