گوشت جوجه

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در طب سنتی، خواص و مزاج جوجه این گونه بیان شده است:

* منظور از جوجه هر کدام از پرندگان بویژه مرغ و خروس خانگی است. بهتر است زمانی که خوب پرورش یافته و پرهایش اندکی ضخیم شده باشد، مصرف شوند.

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • بسیار زود هضم و سبک است.
  • مقوی است و از مصرف آن خون خوبی در بدن تولید می‌شود. بنابراین برای بیمارانی که ضعیف شده و قدرت هضم غذای سنگین را ندارند، مناسب است.
  • با توجه به رطوبت زیاد آن مصرف آن به شکل کباب بر روی آتش مناسب تر و لذیذتر است. اینکه امروز همان مرغ را تکه تکه کرده و کباب آن را جوجه تلقی می‌کنند، اشتباه متداول است و از نگاه طبی و از نظر خواص همان خواص مرغ را دارد نه جوجه.
  • در بیماری‌های تب دار مصرف آن با چاشنی‌های ترش مزه مانند آب غوره و انار، مناسب‌تر است.
  • برای افراد سالم و عادی مصرف زیاد آن توصیه نمی‌شود. بیشتر مناسب افراد ضعیف و بیماران است.

.

مصلح جوجه چیست؟

چاشنی‌های ترش مزه ماننده آب غوره، آبلیمو و انار مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج جوجه هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت