سرکه خرما

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج سرکه خرما این گونه آمده است که:

  • سرکه خرما در طب سنتی دارای طبیعت گرم می‌باشد و نیز ذهن را قوی می‌کند.
  • برای کسانی که دچار ترش کردن معده می‌شوند بسیار مفید است.
  • در درمان جوش و لک پوست نیز بسیار موثر عمل می‌کند.
  • باعث می‌شود حرکت دودی روده‌ها منظم شده و تنبلی روده را رفع می‌کند.
  • سرکه خرما، تاثیر بسزایی در درمان کبد چرب و چربی خون دارد و مصرف مداوم از غلظت خون تا حد زیادی میکاهد .
  • ضمن اینکه به هضم غذا کمک می‌کند، معده را شست و شو داده و ضد عفونی کرده و نیز باکتری‌های مضر را از بین می‌برد.
  • سرشار از کلسیم و املاح معدنی بوده و به افزایش قدرت بینایی نیزکمک می‌کند و در درمان جوش و لک پوست نیز بسیار موثر عمل می‌کند.
  •  افراد مبتلا به پوسیدگی لثه و نیز کسانی که دارای لثه‌های ضعیف می‌باشند، می‌توانند برای شست و شوی دهان از سرکه خرما رقیق شده با آب طی چندین نوبت در طول روز استفاده نمایند و لثه را با آن ماساژ دهند. این عمل باعث محکم شدن لثه می‌شود.

.

توجه کنید که

  • چون طعم ترشی سرکه خرما نسبت به سرکه سیب و انگور ملس تر و بهتر است برای افرادی که زخم معده دارند نیز مشکلی ایجاد نمی کند .
  • افراد مبتلا به سنگ کلیه و همینطور کسانی که به درد‌های استخوانی دچار هستند، لازم است در مصرف سرکه احتیاط کنند.

شیوه استفاده

  •  1-2 قاشق غذاخوری سرکه خرما بخورید ، ترجیحا با یک لیوان آب مخلوط کرده و برای شیرین کردن طعم نوشیدنی به آن عسل اضافه کنید.
  • سرکه خرما را برای ترشی با سرکه معمولی که تا به حال از آن در تهیه ترشیجات استفاده می‌کرده اید، جایگزین کنید.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت