فلفل قرمز

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج فلفل قرمز این گونه آمده است که:

  • طبع فلفل قرمز در طب سنتی گرم و خشک است.
  • مفید برای کمردرد ، دیابت و تقویت لثه‌ها است
  • حرارت فلفل‌های تند به مرگ سلول‌های سرطانی کمک می‌کند.
  • گرمای فلفل قرمز، مخاط را پاک می‌کند و آن را نرم‌تر می‌کند.
  • فعالیت قلب را افزایش می‌دهد و به آن قدرت و انرژی می‌بخشد.
  •  با افزایش جریان خون به پوست سر در رشد موهای سر موثر است.
  • به دلیل خاصیت ضد عفونی که دارد، به روند درمانی این اخلاط و عفونت‌ها سرعت می‌بخشد.
  •  فلفل قرمز، در بیرون انداختن خلط سینه به وسیله سرفه و بیرون انداختن آب دهان بسیار مؤثر عمل می‌کند
  • گرد فلفل قرمز را براحتی می‌توان روی زخمهای باز یا کهنه گذارد و بسیار شفا بخش است و هیچ گونه تحریکی نمی کند
  • فلفل قرمز، در کاهش اشتها تاثیر بسیار داشته  و استفاده از آن در رژیم غذایی نیز در کاهش وزن بسیار مفید و مؤثر است.
  •  فلفل قرمز بهترین محرک مفید و شفا بخش در موارد اسهال ساده و اسهال خونی می‌باشد .
  • از خواص فلفل قرمز، تاثیری است که روی اتساع عروق دارد و به این ترتیب فشار خون را بهبود می‌دهد و ضربان قلب را کم می‌کند.

.

توجه کنید که

  • مصرف فلفل برای گرم مزاجان،کسانی که کم خونی دارند و همچنین افرادی که در مجاری ادرار ناراحتی دارند ، مضر است و باید از آن اجتناب کنند.
  • فلفل قرمز می‌تواند مری را تحریک کرده و منجر به درد سوزش سر دل شود .خوردن فلفل قرمز می‌تواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج می‌برند فراهم سازد.

مصلح

روغن گیاهی سرد و عسل مصلحات فلفل در طب سنتی اند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت