گوشت گوساله

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج گوشت گوساله این گونه آمده است که :

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • گوشت گوساله، در طبیعت شبیه گوشت گوسفند است.
  • در صورت مصرف متعادل، به تقویت عضلات و کاهش وزن کمک می‎کند.
  • ارزش غذایی بالایی دارد.
  • بهتر است پس از ذبح گوساله، گوشت آن را در سرکه خوابانده سپس مصرف کنند.
  • اگر فرد سردمزاج یا کسی که معده ضعیف دارد بخواهد گوشت گوساله مصرف کند می‌بایست آن را خوب پخته و همراه با سیر و سرکه و عسل و سایر شیرینی‌ها به غیر از خرما مصرف کند.
  • آب خوردن بعد از گوشت مناسب نیست.

.

بهترین نوع گوشت گوساله، چه نوعی است؟

بهترین نوع آن، گوشت گوساله یکساله است.

.

مصلح گوشت گوساله چیست؟

دارچین، فلفل، زنجبیل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت گوساله هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت