تخم ریحان

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

خواص و مزاج تخم ریحان در طب سنتی این گونه بیان گردیده است:

  • مزاج آن معتدل است.
  • شربت لعابدار آن برای بهبود سرفه‌های خشک و نرمی گلو و حنجره  توصیه می‌شود.
  • شربت تخم ریحان همچنین برای خنکی، لینت مزاج و بهبود وضعیت گوارش مناسب است.
  • برای رفع التهاب مجاری ادرار، مصرف تخم ریحان توصیه می‌شود.
  • تخم ریحان مقوی قلب و مغز (دل و دِماغ) است.
  • مقوی دهانه و بافت معده است و در دراز مدت موجب بهبود گوارش و کاهش برگشت غذا به مری یا ترش‌کردن می‌شود.
  •  معتدل‌کننده مزاج و پادزهر برخی سموم بوده و در گذشته برای درمان سوزاک، اسهال خونی و اسهال مزمن به کار می‌رفته است.

.

نکته مهم: مصرف کوبیده تخم ریحان منع شده است.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت