گوشت گاو

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

از منظر طب سنتی، گوشت گاو از خواص و مزاج زیر برخوردار است:

  • مزاج آن گرم و خشک است.
  • مصرف آن به طور کلی توصیه نمی‌شود مگر برای افرادی که شرایط آن را دارند.
  • دارای غذاییت زیادی بوده و دیر هضم است. بنابراین فقط برای ورزشکاران و افرادی که کارهای سنگین انجام می‌دهند، مجاز است.
  • از نظر طب سنتی گوشت گاو، خون غلیظ و سوداوی در بدن تولید می‌کند و جزء مهم‌ترین علل امراض سوداوی بشمار می‌رود.
  • چاق کننده و مقوی است.
  • مصرف آن در فصل بهار مناسب تر می‎باشد.

.

عوارض مصرف گوشت گاو

  • منجر به زایمان زودرس می‌گردد.
  • موجب ایجاد بندآمدگی در مجاری تنفسی و مجاری ادراری می‌شود.
  • علل بروز امراض سوداوی است.
  • موجب صعود بخارات به قلب و مغز می‌شود و در برخی افراد سردرد و سنگینی سر ایجاد می‌کند.
  • کسانی که زیاد گوشت گاو مصرف می‌کنند در معرض بیماری‌های عفونی هستند.

.

مصرف گوشت گاو برای چه افردی مضر است؟

  • مصرف گوشت گاو برای سرد مزاج‌ها، سوداوی مزاج‌ها و کسانی که معده ضعیف دارند، توصیه نمی‌شود.
  • زیاده روی در مصرف آن برای کسانی که درد مفاصل و عرق النسا (سیاتیک) دارند مضر است و درد آن‌ها را تشدید می‌کند.
  • باعث زایمان زودرس می‌شود لذا مصرف آن برای خانم‌های باردار ممنوع است.

مصلح گوشت گاو چیست؟

دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل و گلپر مصلح گوشت گاو و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت