دل

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

از منظر طب سنتی، خواص و مزاج دل (قلب) به شرح زیر است:

  • مزاج قلب به طور کلی گرم و خشک است.
  • برای افراد دارای فعالیت بدنی غذای بسیار مناسبی است.
  • دیرهضم بوده و همچنین ممکن است در بدن یبوست ایجاد کند.
  • اگر با فلفل و زیره خورده شود و بعد آن مربای زنجبیل مصرف شود، هضم آن آسان‌تر می‌شود.
  • مقوی قلب است.
  • از لحاظ میزان چربی و  پروتئین، مشابه گوشت قرمز کم چرب است.
  • در مجموع بسیار سخت و سنگین است، لذا باید از دل حیوانات جوان استفاده نموده و هنگام مصرف نیز به خوبی پخته شود.
  • خواباندن در روغن کنجد و بعد کباب کردن، روش مناسبی برای پختن آن می‌باشد.

.

بهترین نوع دل، چه نوعی است؟

  • بهترین آن دل حیوان جوان فربه صحیح المزاج است و در میان حیوانات دل گوسفند و بز از بقیه بهتر است.

مصلح خواص و مزاج دل (قلب) چیست؟

آویشن، زیره، فلفل، گلپر و روغن کنجد را مصلح دل عنوان کرده‌اند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت