سیرابی

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در طب سنتی، در مورد خواص و مزاج سیرابی این گونه آمده است که:

  • مزاج آن گرم و تراست.
  • ارزش غذایی بالایی داشته و سبب تقویت قوای جسمی می‌شود.
  • ملین است و یبوست را درمان می‌کند.
  • اگر به خوبی پخته نشود، دیر هضم است.
  • چون جایگاه فضولات حیوان است، باید خوب شسته شده سپس پخته شود.

.

عوارض زیاده روی در مصرف سیرابی

  • مصرف افراطی سیرابی منجر به قولنج، کندذهنی و تضعیف بینایی می‌شود.
  • از آن‌جا که چربی آن زیاد است، در صورت مدامت در مصرف، باعث بالا رفتن چربی خون می‎شود.
  • در بدن رطوبت و بلغم ایجاد می‌‌نماید بنابراین کسانی که مزاج سرد یا رطوبتی دارند نباید مصرف کرده و یا درصورت مصرف از گرمی‌جاتی همچون مرزه، دارچین، زنجبیل، گلپر و سرکه برای اصلاح و بهبود خواص و مزاج سیرابی استفاده کنند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت