گوشت گوسفند

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در طب سنتی، خواص و مزاج گوشت گوسفند به عنوان یک منبع پروتئینی، این گونه شرح داده شده است:

  • مزاج  گوشت گوسفند گرم و تر است.
  • بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده گردد که همان روز ذبح شده است.
  • خوردن مداوم گوشت خالص و بدون استخوان آن که به همراه عسل و سرکه پخته شده باشد فوق العاده مقوی بدن بوده؛ مانع غش و خفقان می‌شود.
  • غذاییت زیادی دارد و علاوه بر تامین گرمی و تقویت بدن، چاق کننده نیز هست.
  • خون خوبی از آن تولید می‌شود.
  • زودهضم است (به شرطی که سن حیوان کمتر از دو سال باشد).

.

مصلح گوشت گوسفند چیست؟

گشنیز، مرزه و سماق مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت گوسفند هستند.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت