خامه

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

خواص و مزاج خامه در طب سنتی به شرح زیر است:

  • خامه گزینه مناسبی برای وعده صبحانه است.
  • مزاج آن گرم و تر است.
  • خامه را معمولاً با یک شیرینی مانند مربا یا عسل مصرف می‌کنند. مصرف مقدار کمی عسل به همراه خامه از زیان‌های خامه کم می‌کند.

.

مقایسه خامه با سایر لبنیات

از بین سایر لبنیات کره و سرشیر و خامه چربی نسبتاً بالاتری دارند.

.

چه کسانی نباید خامه بخورند؟

  • کسانی که غلبه رطوبت در معده دارند و به مشکلاتی مانند ترش کردن، نفخ و … مبتلا هستند.
    کسانی که معده ضعیف دارند و کم تحرک هستند.
  • افراد با مزاج گرم و خشک و افراد با چربی بالا
  • مبتلایان به خلط گلو و سینه، نفخ و سنگینی معده نیز باید از مصرف خامه پرهیز کنند.

.

مضرات استفاده از خامه

خواب آلودگی، احساس کسالت، کاهش حافظه، بالابردن چربی خون و … از جمله زیان‌های خامه در افراد کم‌تحرک است.

.

نکات قابل توجه در مصرف خامه

  • مصرف خامه در فصل پاییز مناسب و در بهار نامناسب است.
  • خامه پاستوریزه چربی نامناسبی دارد و توصیه نمی‌شود.

.

مصلح خامه چیست؟

  • عسل مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج خامه است.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت