سیب‌ زمینی

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

خواص و مزاج سیب زمینی در طب سنتی به شرح زیر است:

  • مزاج سیب زمینی سرد و تر است.
  • خون تولید شده در اثر هضم آن نسبتاً غلیظ است. لذا برای کودکان، خانم‌های باردار یا شیرده، افراد کهنسال و افراد مبتلا به غلظت خون توصیه نمی‌شود.
  • سیب زمینی سبب افزایش وزن می‌شود ولی در کنار افزایش وزن به اندازه گندم و برنج نیرو بخش و مقوی نیست.

.

مصرف سیب‌زمینی برای چه افرادی مضر است؟

  • برای افراد مبتلا به سنگ کلیه و مثانه
    برای افراد دارای معده‌های ضعیف (به دلیل هضم نسبتاً سخت)
  • برای افراد مبتلا به غلظت خون

.

بهترین نحوه مصرف سیب‌زمینی

  • مصرف سیب زمینی‎ به شکل تنوری (زیر ذغال یا داخل فر) و آب پز مناسب‎تر است.
  • در تهیه آن به شکل سرخ کرده و خلال نیز بهتر است از روغن ارده کنجد استفاده شود.
  • جهت هضم بهتر، کم کردن مضرات و بهبود خواص و مزاج سیب زمینی بهتر است از ادویه‌جات گرم نظیر دارچین، آویشن، زنجبیل و زیره سبز به عنوام مصلح استفاده گردد.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت