کیوی

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

در خصوص خواص و مزاج کیوی در طب سنتی آمده است که :

  • مزاج آن سرد و تر است.
  • ارزش غذایی کمی دارد ولی موجب تأمین رطوبت کافی برای بدن و پیشگیری از ابتلا به یبوست مزاج می‌شود.
  • از غلبه حرارت و بروز مشکلاتی نظیر تشنگی، اسهال، التهاب و … جلوگیری می‌کند.
  • نسبت به یک عدد پرتقال هم اندازه خود ویتامین C بیشتری دارد.
  • باعث تقویت قلب می‌گردد.

.

مصرف کیوی برای چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

  • با توجه به اینکه این میوه بومی ایران نیست و فرایند تولید آن نیز با دخالت بیش از حد کودهای شیمیایی سر و کار دارد، آلرژی زا بوده و برای افرادی که مستعد سنگ کلیه و کیسه صفرا هستند به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

.

مصلح کیوی چیست؟

عسل، مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج کیوی است.

.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir

بخش‌های مرتبط

مجله عطاری و طب سنتی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت