در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج بادام هندی این گونه آمده است که:
- طبیعت بادام هندی، در طب سنتی گرم و خشک است.
- برای استخوان سازی 5 عدد بادام هندی را در میان وعده صبح میل کنید.
- حاوی چربی اشباع شده است که برای سلامت قلبی عروقی مفید است.
- میزان بالای فیبر در بادام هندی، یبوست و اسهال را به خصوص در دوران بارداری کاهش میدهد
- پتاسیم و منیزیم موجود در این آجیل برای درمان فشار خون بالا، کلسترول و چربی خون بسیار مفید است.
- عنصر مس موجود در بادام هندی، باعث تقویت و افزایش رشد مو شده و از ریزش و سفید شدن آنها جلوگیری میکند.
- سرشار از مس است و برای تولید انرژی و انعطاف پذیری بیشتر رگهای خونی، استخوانها و مفصلها ضروری است.
- بادام هندی حاوی مقدار اندک قند و کلسترول مضر است که باعث میشود تا خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کاهش پیدا کند.
- درست مثل بادام، سطح قند خون شما را کنترل میکند. در یک تحقیق مشخص شد که سطح فعالیت آنتی اکسیدانهای بادام هندی، پس از برشته شدن افزایش پیدا میکند!
.
مصلح
مصطکی، عسل و ربوب ترش مصلحهای بادام هندی، بر مبنای طب سنتی اند.
.
بازنشر از: طبایع/tabaye.ir