نکات مهم در پرو لباس عروس

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

• صبحانه بخورید و بعد پرو کنید

روز را با گرسنگی آغاز کردن عین خودکشی است! اطمینان حاصل کنید که قبل از بیرون رفتن از خانه به قصد خرید و پرو لباس عروس، صبحانه خورده اید.
از آن مهم تر، با صبحانه نخوردن احتمالا حجم شکم تان کوچک تر خواهد بود و این یعنی اگر جزو عروس خانم‌های تپل یا شکم دار باشید، موقع پرو لباس اندازه واقعی بدن تان مشخص نیست. بنابراین اگر لباسی درست به اندازه اندام تان می‌خواهید تغییری در اندازه خورد و خوراک تان ایجاد نکنید.

.

• همراهان همدل انتخاب کنید

بیشتر مزون‌های لباس عروس از آمدن همراه با عروس استقبال می‌کنند. اما اگر تعداد همراهان زیاد باشد طبیعتا ایده‌ها و نظرات هم زیادتر و بالطبع متفاوت تر می‌شود و در نتیجه ممکن است انتخاب تان را دچار مشکل کند. با کسانی برای خرید بروید که نظرشان را قبول دارید و با روحیات شما هنگام خرید آشنا هستند .

.

• لوازم آرایش همراه تان داشته باشید

خرید لباس عروس اتفاقی نیست که هر روز رخ دهد. بنابراین سعی کنید چند قلم لوازم آرایش همراه تان ببرید تا هنگام پرو رنگ و لعابی به چهره تان بدهید. به این ترتیب راحت تر می‌توانید درباره شکل و شمایل لباس عروس و تصویری که از خودتان در شب عروسی می‌بینید، قضاوت کنید.

.

• لباس زیر مناسب بپوشید

همان لباس زیری را به تن کنید که قرار است شب عروسی بپوشید. اگر قرار است لباس تان دکلته باشد، فروشنده یا خیاط به شما خواهد گفت از لباس زیر تنه دار و بدون بند استفاده کنید. بنابراین قبل از آنکه به پرو بروید، لباس زیر نو و مناسب را خریداری کرده و همراه تان ببرید.

.

• کفش عروسی را زودتر بخرید

درست همان قدر که همراه داشتن لباس زیر مناسب اهمیت دارد، پوشیدن کفش مناسب هم مهم است. کفش شما در روز پرو باید همان کفشی باشد که قرار است شب عروسی بپوشید. به این ترتیب خیاط یا فروشنده می‌تواند بفهمد که دامن شما چقدر باید بلند باشد یا دنباله آن باید چطور قرار بگیرد.
لباس عروس‌های مختلف را امتحان کنید حتی اگر دوست شان ندارید. به یاد داشته باشید که فقط یک بار لباس عروس می‌پوشید بنابراین ممکن است مدلی که دوست ندارید کاملا برازنده اندام شما باشد.

.

• به نظرات مشاوران مزون اعتماد کنید

ممکن است مشاور مزون، از مادر شما هم مسن تر باشد اما هرچه باشد او خبره این کار است. مشاور شما صدها لباس دیده که عروس‌های زیادی با اندام‌های متفاوت آنها را پوشیده اند. اولویت‌های خود را به مشاورتان بگویید ، اما نظرات او را هم محترم بشمارید.

.

• سایز لباس عروس را در نظر بگیرید

در نظر داشته باشید که سایز لباس عروس با لباس‌های دیگر متفاوت است بنابراین انتظار نداشته باشید که سایز لباس عروسی تان درست مانند لباس‌های دیگری باشد که می‌پوشید. یک نکته درگوشی هم بگوییم، بیشتر عروس‌ها از شدت استرس در روزهای قبل از عروسی وزن کم می‌کنند. بنابراین به خیاط یا فروشنده بگویید لباسی می‌خواهید که اگر لاغر شدید بتوانید آن را در شب عروسی به تن تان اندازه کنید.

.

• لباس عروس‌های مختلف را امتحان کنید

لباس عروس‌های مختلف را امتحان کنید حتی اگر دوست شان ندارید. به یاد داشته باشید که فقط یک بار لباس عروس می‌پوشید بنابراین ممکن است مدلی که دوست ندارید کاملا برازنده اندام شما باشد .

.

• با لباس دلخواه تان بچرخید

با لباس عروسی که انتخاب کرده اید راه بروید و بنشینید تا مطمئن شوید که با آن راحت هستید. اگر لباس برای تان بلند یا تنگ و گشاد باشد یا اگر راه رفتن تان را مشکل کند به هیچ عنوان نباید آن را انتخاب کنید. مگر آن که بخواهید در روز عروسی از اول تا آخر در عذاب باشید.

.

• همه چیز را بپرسید

وقتی لباس عروس دلخواه تان را پسندیدید، نوبت پرداخت ودیعه برای لباس است؛ ممکن است لباس شما نیاز به سنگدوزی یا کارهای دیگر داشته باشد و مجبور باشید هنگام تسویه مبلغ اضافه تر بپردازید. فراموش نکنید که در مورد تخفیف، زمان تحویل و قیمت نهایی همه چیز را در ابتدا بپرسید.

.

• یک نکته مهم:

در روز پرو، حتما درباره شنل یا کت، تاج عروس و تور عروس، دستکش، کیف و هر متعلقات دیگری که فکر می‌کنید نیازتان خواهد بود صحبت کنید. انتخاب این موارد به قدر کافی وقت گیر است. بنابراین آن را برای روز آخر نگذارید و از قبل فکر همه چیز را بکنید.

.

• سایر نکات پرو لباس عروس

1- هرگز قبل از اینکه یک وعده غذا بخورید، به سراغ پرو لباس عروس نروید. بسیاری از خانم‌ها فک می‌کنند خرید یک لباس عروس با سایز کم خیلی خوب است اما اگر این سایز واقعی شما نباشد، مطمئنا در شب عروسی عذاب خواهید کشید.

2- اگر برای خرید لباس عروس به یک مزون مراجع می‌کنید، توجه داشته باشید که با خود یک همراه ببرید؛ البته در مورد انتخاب همراه توجه داشته باشید که فردی باشد که از نظر سلیقه به شما نزدیک باشد.

3- خوب است قبل از اینکه لباس عروس را پرو کنید، ابتدا صورت خود را آرایش کنید. چرا که انتخاب رنگ لباس و همچنین استایل شما می‌تواند با نوع آرایش شما متفاوت شود.

4- قبل از اینکه به فکر پرو لباس عروس باشید، توجه کنید یک دست لباس زیر مناسب خریده باشید. بسته به نوع لباس عروسی که تهیه می‌کنید لباس زیر متفاوتی خواهید داشت. از راهنمایی‌های طراح مزون لباس عروس استفاده کنید.

5- قبل از پرو لباس بهتر است که کفش عروس مناسب را بخرید. در مورد خرید کفش عروس نکات مهمی را در مقالات گذشته اشاره کردیم.

6- به صحبت‌های طراح مزون توجه کنید، باتوجه به اینکه طراحان لباس بیش از هر شخص دیگری لباس عروس دوخته و ارایه کرده‎اند، تجربه بیشتری دارند؛ بنابراین سعی کنید از نظرات این افراد حتما استفاده کنید.

7- باتوجه به اینکه قرار است در شب عروسی بدرخشید، بنابراین از پرو کردن لباس عروس‌های مختلف نترسید؛ تا می‎توانید تست کنید و لباس‌های مختلف را امتحان کنید.

8- لباس عروس یقه قایقی برای خانم‌ها با بالاتنه کوچک مناسب است و خانم‌های با بالاتنه بزرگ از پوشیدن آن باید خودداری کنند. بنابراین پرو این مناسب شما نخواهد بود.

9- خانم‌ها با فرم بدنی گلابی شکل بهتر است، لباس عروس با یقه زیر شانه (این نوع یقه پایین تر از شانه‌ها قرار می‌گیر و شانه‌ها و استخوان‌های زیر گردن را نمایان‌تر می‌کند) را پرو کنند.

10- اگر پوست بدن شما روشن است پرو لباس عروس نباتی زرد یا سفیدهای گرم و طبیعی را توصیه می‌کنیم.

11- اگر پوست شما تیره است، بیشتر سفیدها برای شما مناسب خواهد بود. البته بهتر است قبل از انتخاب لباس را پرو کرده و از طراح لباس راهنمایی بخواهید.

12- در روز پرو، حتما درباره شنل یا کت، تاج عروس و تور عروس، دستکش، کیف و هر متعلقات دیگری که فکر می‌کنید نیازتان خواهد بود صحبت کنید. انتخاب این موارد به قدر کافی وقت گیر است. بنابراین آن را برای روز آخر نگذارید و از قبل فکر همه چیز را بکنید.

13- در هنگام پرو و انتخاب به جنس پارچه لباس عروس و فصلی که قرار است آن را بپوشید دقت کنید.

.
منابع:
.https://chibepoosham.com
.http://namnak.com

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت