راهنمای عطر زنانه

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

معرفی انواع عطر زنانه

همانطور که در راهنمای خرید عطر مردانه به آن اشاره داشتیم، عطرها با توجه به درصد اسانس روغنی که در ترکیبات خود دارد به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که هیچ تمایزی هم در چگونه دست بندی شدن آنان از حیث زنانه و مردانه وجود ندارد و این دسته بندی به شرح ذیل می‌باشد:

  • پرفیوم ها: این مدل از عطرها دارای 22٪ اسانس روغنی در ترکیبات خود هستند و بیشتر مناسب استفاده در مجالس و مهمانی‌های رسمی و مهم می‌باشند.
  • ادوپرفیوم ها: عطرهای ادوپرفیوم در ترکیبات خود دارای چیزی بین 15 تا 22٪ اسانس روغنی هستند و از این رو پس از پرفیوم‌ها از ماندگاری بیشتری نسبت به دیگر عطرهای زنانه و یا مردانه برخوردار می‌باشند.
  • ادوتویلت ها: ادوتویلت‌ها گونه ای از عطرها هستند که در ترکیبات محتوایی خود دارای چیزی بین 8 تا 10٪ اسانس روغنی هستند.
  • ادکلن ها: ادکلن‌ها از دسته عطرهایی هستند که اغلب مورد استفاده آقایان قرار می‌گیرند و تنها از 4٪ اسانس روغنی در ساختار شیمیایی خود بهره مند هستند.
  • ادوفرش ها: ادوفرش‌ها در حال حاضر با داشتن کمتر از 4٪ اسانس روغنی از ضعیف ترین خوشبوکننده‌های موجود در بازار هستند که خیلی زود بوی خوش خود را از دست می‌دهند و کاملا رقیق نیز می‌باشند.

 

نکات مهم هنگام خرید عطر زنانه

انتخاب نوع: اولین نکته ای که هنگام انتخاب و خرید عطر زنانه باید به آن توجه کنید، نوع این قبیل از محصولات خوشبو کننده می‌باشد که برای راحتی شما ما در قسمت قبل به توضیح مختصر اما کاملا مفیدی از انواع مختلف عطرهای زنانه برایتان پرداخته ایم و تنها کافی است شما با توجه به مدت زمان ماندگاری و همچنین قیمت آن‌ها یکی را انتخاب و سپس خریداری نمایید.
تشخیص عطر تقلبی از اورجینال: دومین نکته ای که هنگام خرید عطر زنانه باید به آن توجه داشته باشید، کیفیت و اصل بودن محصول مورد نظرتان است. البته این مورد در خرید هر دو نوع عطر مردانه و زنانه باید مورد توجه خریداران واقع شود اما از جایی که خانم‌ها از حس بویایی قوی تر و حساس تری برخوردار هستند، بهتر است همواره به سراغ خرید عطرهایی اصل و اورجینال بروید و حتی المقدور خرید خود را از فروشگاه‌های معتبر و خوش نام ایرانی انجام دهید. ناگفته نماند امروزه تشخیص عطر اصلی از فرعی بسیار مشکل شده است.
شناخت رایحه ها: نکته بعدی که بهتر است در خرید عطر زنانه آن را مدنظر قرار دهید، توجه به انواع رایحه‌ها و همچنین مواد به کار رفته در ترکیبات شیمیایی آنان است. یادتان باشد در خرید یک عطر تنها به همین موضوعات اکتفا نکنید و حتما به رنگ پوست، سرد یا گرم بودن مزاج و همچنین شرایط فصلی که در آن قرار دارید، توجه داشته باشید.
متناسب با سن خود انتخاب کنید: برعکس انتخاب عطرهای مردانه که رایحه‌های ملایم بیشتر مناسب نوجوانان بود و رایحه‌های تند اغلب مناسب استفاده برای آقایانی با سن و سال بیشتر، در میان عطرهای زنانه معمولا رایحه‌های تندتر برای دخترهای جوان و رایحه‌های ملایم تر برای زنانی با سن و سال بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ البته فراموش نکنید که توجه به سن و سال در هنگام انتخاب عطرها تنها یک فاکتور فرعی است و شما می‌توانید استثناعا در خرید خوشبو کننده خود به این موضوع توجه خاصی نداشته باشید!
موقعیت مصرفی: منظور ما از عنوان موقعیت مصرفی؛ یعنی جا و مکانی که شما برای خوشبو کردن خود در آن اقدام به خرید عطر کرده اید. برای این منظور بد نیست بدانید که بهتر است همواره عطر مصرفی شما در محیط کاری با عطر مورد استفاده تان در مجالس رسمی و مهمانی‌های دورهمی متفاوت باشد و ترجیحا برای خارج شدن از یکنواختی خود، از عطرهایی با رایحه‌های مختلف استفاده نمایید.
قیمت عطر زنانه: قیمت عطر زنانه برحسب پارامترهای مختلفی تعیین می‌شود که ما سعی کردیم در این مطلب از لیست بیست شما را با تعدادی از مهمترین این موارد آشنا نماییم و اکنون این شما هستید که باید با توجه به سلیقه بویایی خود اقدام به خرید عطر زنانه ای مناسب نمایید. توجه داشته باشید که پروسه انتخاب و خرید عطر یک فرآیند کاملا زمانبر است که حتما باید در حین انجام آن از صبر و شکیبایی بالایی برخوردار باشید.

نکات مهم در عطر زدن

1. پس از استحمام عطر بزنید

یکی از نکات مهم استفاده درست از عطر مردانه،‌ عطر زدن بعد از استحمام است. حمام‌کردن، پوست را پاک و تمیز کرده و منافذ پوستی را نیز باز می‌کند. در این صورت رایحه معطر عطر و ادکلن به‌خوبی جذب پوست می‌شود و بویی خوش از عطری که زده‌‌اید به مشام می‌رسد.

2. عطر را از فاصله ای حدود 7 تا 15 سانتی متری اسپری کنید

نزدیک نگه‌داشتن شیشه عطر به بدن باعث اسپری شدن حجم زیادی از آن به یک نقطه‌ی محدود از بدن خواهد شد. بهتر است شیشه عطر را با فاصله‌ای حدود 7 تا 15 سانتی متر از بدن دور نگه دارید و اسپری کنید.

3. عطر را به نقاط گرم بدن بزنید

گرمای بدن تأثیر زیادی در پراکنده شدن رایحه خوش آن در طول روز دارد و به ترکیب رایحه عطر با بوی بدن کمک می‌کند. در نتیجه اگر زحمت زیادی برای پیدا‌کردن بهترین عطر کشیده‌اید و می‌خواهید بوی این عطر در طول روز همراه شما باشد، عطر را به نقاط گرم بدن مانند گردن، سینه، قسمت‌های نبض دار، ساعد و داخل بازو اسپری کنید.

4. عطر زدن را با اسپری بسیار کم آن شروع کنید

یکی دیگر از نکات مهم استفاده درست از عطر، زیاده روی نکردن در مصرف آن است. اگر هنوز در عطر زدن تازه‌کار هستید، پیشنهاد می‌کنیم به تمامی قسمت‌هایی از بدن که اشاره کردیم عطر نزنید. فقط یک قسمت را انتخاب و یک بار عطر را روی این ناحیه اسپری کنید. در این حالت اگر متوجه شدید میزان بوی خوش عطری که زده‌اید، به اندازه دلخواهتان نیست، قسمت دیگری از بدن را برای عطر زدن انتخاب کنید. توجه داشته باشید که حتی اگر بهترین عطر را هم خریداری کرده‌ باشید، باز هم مشام شما به این بو عادت می‌کند. بهتر است پس از اسپری عطر روی بدن، نظر یکی از دوستان یا همسر خود را در خصوص بوی آن جویا شوید.

5. درصورت نیاز دوباره عطر بزنید

اگر برای مدتی بیرون از منزل حضور دارید، بسته به کیفیت عطر و ادکلنی که خریده‌اید ممکن است به اسپری کردن دوباره این عطر نیاز پیدا کنید. در چنین مواقعی مقدار کمی عطر را روی قسمت‌های نبض دار بدن اسپری بزنید.

اشتباه‌های رایج در عطر زدن

در کنار بررسی نکات مهم استفاده درست از عطر و ادکلن بهتر است به بیان اشتباه‌های رایج در عطر زدن نیز بپردازیم. خانم‌های خوش‌سلیقه و شیک‌پوش، اهمیت زیادی به عطر و ادکلن می‌دهند و همیشه سراغ بهترین عطر  را می‌گیرند؛ اما اشتباه‌های رایجی را در عطر زدنِ آقایان مشاهده می‌کنیم که باعث می‌شود رایحه عطر خوشبوی مردانه، جذابیت کمتری پیدا کند. در نتیجه برای اینکه عطری که خریده‌اید از همیشه خوشبوتر باشد، از اشتباه‌های زیر برحذر باشید:

1. عطر را روی لباس اسپری نکنید

ترکیبات عطر روی بدن پخش بوی بهتری دارند؛ اما اسپری‌ کردن عطر روی لباس معمولاً کمتر این ویژگی را دارد. از طرف دیگر عطرها سه نت اصلی دارند که تماس ترکیبات عطر با پوست بدن باعث فعال شدن این نت‌ها می‌شود و اسپری کردن عطر روی لباس اجازه فعال‌ شدن‌ نت‌‌های سه گانه عطر را نمی‌‌دهد. حتی اگر با این‌ها کنار بیایید باز هم پیشنهاد می‌‌کنیم عطر را روی لباس اسپری نکنید؛ چراکه بعضی از عطرها لباس را لکه‌ می‌اندازند.

2. از عطرهایی که درِ شیشه ای بدون افشانه دارند استفاده نکنید

اگر عطر را در شیشه‌ای بدون افشانه خریده‌اید، این عطر را روی پوست نپاشید؛ چراکه در این مواقع کنترلی روی مقدار عطری که می‌زنید نخواهید داشت و عطر بیش از حد روی پوست پاشیده می‌شود. در عوض پیشنهاد می‌کنیم انگشت خود را روی درِ شیشه عطر بگذارید و شیشه را وارونه کنید تا انگشت شما به ترکیبات عطر آغشته شود، سپس انگشت را روی قسمت‌هایی که گفتیم با حالتی ضربه‌ای و آرام بزنید.

3. ابری از عطر درست نکنید

همان‌طور که گفتیم یکی از نکات مهم استفاده درست از عطر و ادکلن توجه به فاصله عطر با بدن است. خیلی از افراد معتقدند که اسپری کردن عطر در هوا و رد شدن از میان رایحه آن بهترین روش برای عطر زدن است؛ اما این روش حجم زیادی از عطری که در هوا اسپری شده را هدر می‌دهد و به جای اینکه روی پوست شما قرار بگیرد، در فضا پخش می‌شود. از آنجایی که بهترین عطر معمولاً گران‌قیمت و ارزشمند می‌باشد، بهتر است در هنگام استفاده از آن دقت کنید تا میزان هدررفت عطر به حداقل ممکن برسد.

4. عطر را روی پوست نمالید

حتی اگر بهترین عطر  را هم خریده باشید باز هم مولکول‌های این عطر پیوند ناپایداری با هم دارند و مالیدن عطر روی پوست به فرایند جداسازی پیوند میان مولکول‌های عطر سرعت می‌دهد. این کار باعث می‌شود بوی خوش عطر ماندگاری کمتری داشته باشد. به این ترتیب عطر را یا اسپری کنید یا اینکه با انگشت و با حرکات ضربه‌ای روی پوست بزنید.

5. بیش از حد عطر نزنید

در اغلب مواقع بیش از‌ حد عطر زدن، رایحه آن را تند و سنگین می‌کند و بوی زننده‌ای به آن می‌دهد. در نتیجه ابتدا مقدار کمی عطر یا ادکلن بزنید و سپس نظر دوست یا همسر خود را در خصوص ملایم‌ و دلنشین بودن بوی عطر بپرسید. در صورت لزوم دوباره مقدار کمی عطر بزنید تا به رایحه دلخواه دست پیدا کنید.
.
منابع:
.https://ordme.com
لیست بیست | https://list20.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آرایش و زیبایی

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت