موسیقی زبان مشترک ملتها و هنری است که در تمامی مراسم و آیینهای جوامع بشری اعم از مذهبی، جشن و شادمانی، جنگ و ستیز و … همواره در انتقال اندیشه و احساسات انسانی موثر واقع شده است.
هدف از این رشته پرورش خلاقیتهای آهنگسازی با بهره گیری از علم موسیقی جهانی متناسب با فرهنگ ایرانی است.
فارغ التحصیلان رشته آهنگسازی علاوه بر حضور موثر در عرصه فعالیتهای خصوصی مانند ساخت موسیقی متن آثار سینمایی و تئاتر، ساخت موسیقی برای کودکان، ساخت آثاری برای مناسبتهای گوناگون و … میتوانند در فعالیتهای حرفه ای آموزشی و مشاوره ای بخشهای مختلف دولتی و خصوصی نیز شرکت نمایند.
در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور ارشد و نیز افرادی که در بازار کار و کاریابی به دنبال آینده شغلی بهتری هستند، اطلاعات بیشتری شامل: برنامه درسی(سرفصل) و تعداد واحدها، معرفی سایر رشتههای ارشد موسیقی، دانشگاههای دارای رشته ارشد آهنگسازی و معرفی فرصتهای شغلی و بازارکار این رشته ارایه میشود.
برنامه درسی (سرفصل) ارشد آهنگسازی و تعداد واحدها :
تعداد کل واحدها : 32 واحد
دروس الزامی: 22 واحد
دروس انتخابی : 4 واحد
پایان نامه : 6 واحد
دانشگاههایی که در رشته ارشد آهنگسازی پذیرش دانشجو دارند
بر اساس دفترچه انتخاب رشته ارشد 95
دانشگاه تهران
دانشگاه هنر
دانشگاههایی که در رشته ارشد آهنگسازی پذیرش دانشجو دارند
بر اساس دفترچه انتخاب رشته ارشد 94
دانشگاه تهران
دانشگاه هنر تهران
سایر رشتههای ارشد موسیقی (بر اساس دفترچه کنکور ارشد 95):
نوازندگی ساز ایرانی
نوازندگی ساز جهانی
موسیقی شناسی (آتنوموزیکولوژی)
بازارکار، وضعیت استخدام و آینده شغلی کارشناسی ارشد آهنگسازی :
فارغ التحصیلان رشته کارشناسی ارشد آهنگسازی میتوانند در سازمانهایی نظیر سازمان میراث فرهنگی، سازمان صنایع دستی ایران، اداره کل صنایع دستی در وزارت جهاد کشاورزی، سازمان ایرانگردی و جهانگردی، بنیاد مستضعفان و جانبازان، اداره کل موزهها و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کارهای پژوهشی، تحقیقاتی بپردازند.
در ادامه بازارکار و آینده شغلی رشته کارشناسی ارشد آهنگسازی در قالب مشاغل مرتبط با این رشته معرفی شده اند. برای اطلاع از توضیحات کامل مربوط به هر شغل میتوانید روی آنها کلیک کنید.
اسـتاد دانشـگاه
پـژوهـــشــگـر
نوازنده
آهنگساز
تحقیق و گردآوری : گروه آموزش و دانشگاه مسیر ایرانی
⇩
〔دیدن منابع مطالب〕