تخصص/مهارت:
طراح و معمار،
معرفی/ بیوگرافی:
حسین شیخ زین الدین (به انگلیسی: Hosein Sheikh Zeinedin) هنرمند ایرانی، متولد 1320 در تهران است.
آقای حسین شیخ زین الدین در سال 1348 در رشته معماری از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران فارغالتحصیل شده و از دوران دانشجویی به کار حرفهای و مطالعات جنبی مشغول بوده است. از سال 1353 به کار مهندسی مشاور پرداخته است و پس از بازگشایی دانشگاهها، در دوره بعد از انقلاب فرهنگی در دانشکدههای معماری تدریس میکند. وی عضو هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور باوند است. زین الدین در کارنامه کاری و حرفه ای خود ؛ طراحی و مدیریت طرحهای گوناگونی اعم از: اداری، دولتی، عمومی، دانشگاهی، سفارتخانه ها، بهسازی و مرمت بناهای تاریخی و مجموعههای صنعتی را دارد.
برخی از افتخارات حسین شیخ زین الدین:
عضویت در شورای مشورتی شهر تهران در معاونت فنی و عمرانی شهرداری، عضویت در شورای آموزشی گروه معماری در دانشگاه آزاد واحد تهران ، عضویت در شورای طرح نوسازی اطراف فلکه حرم امام رضا (ع)، عضویت در شورای تخصصی بافتهای شهری، وزارت مسکن وشهرسازی، عضویت در شورای تخصصی شهر تهران، عضویت در شورای راهبری طرح ها در وزارت امور خارجه، عضویت در گروه معماری و شهرسازی مرکز بین المللی گفت وگوی تمدن ها از جمله فعالیتهای مهندس حسین شیخ زین الدین به شمار می رود.
برخی از سمتهای آموزشی و آثار تالیفی استاد شیخ زین الدین:
عضو هیات تحریریه فصلنامه میراث فرهنگی (1375)
عضو شورای تخصصی شهرداری تهران (1378)
عضو هیات تحریریه مجله هفت شهر (1378)
همکاری با مجله معماری و شهرسازی (1378)
تدریس در رشته معماری دانشکده هنرهای زیبا، دانشگاه تهران – دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران
مقالات سرگذشت آموزش معماری در ایران / تعادل در معماری / معماری ایرانی / برای اسلامی کردن سیمای شهرها چه می توان کرد ؟ فصلنامه آبادی 1375-1371
مشارکت در ارائه مقاله معماری مساجد معاصر کشورهای اسلامی – لندن 1374
مقاله هویت متصرف، کتاب احیای ارزشهای هنر معماری ایران 1377
این هنرمند معمار بر این عقیده است که”بخش هایی از هنر، مانند معماری که تنها در خلاقیت صرف خلاصه نمیشود و آثار آن بی واسطه در شرایط اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جوامع مؤثر میافتد، درواقع تأثیر مستقیم خلاقیت در گذران امور جامعه به حساب میآیند.
صاحبان این نوع هنرها خود شخصیتی دارند که باید آن را همچون دیگر هنرمندان درسایه خلاقیتها و حساسیتهاشان کسب کنند.
بروز و ظهور این شخصیت، اما باید با قواعد شناخته شده و مرسوم جوامع صورت بگیرد. بنابراین معماران در واقع دو لایه شخصیتی دارند؛ لایه خلاق و لایه مدیر.
در دنیای امروز پایه شخصیت معمار لایه خلاق اوست”.
• آدرس:
• تلفن:
• وبسایت:
• اینستاگرام:
• رویدادهای جاری:
📅 درحال حاضر رویدادی موجود نمیباشد
• کد QR:
📲 جهت دسترسی سریع و اشتراکگذاری آسان، این کد را با تلفنهای هوشمند اسکن نمائید
قابل توجه: این صفحه بصورت بازنشر شده است. درصورت لزوم به تغییر یا حذف، لطفاً درخواست خود را طبق «قوانین و مقررات پلتفرم لیلیت»، از طریق بخش «تماس با ما» اعلام نمائید، تا در اسرع وقت توسط بخش تحریریه موردبررسی و اقدام مقتضی قرارگیرد.