بستنی توت فرنگی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم برای 4 نفر
خامه صبحانه 2 بسته
شکر 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1 پنس
توت فرنگی 400 گرم

دستور تهیه بستنی توت فرنگی

مرحله اول

ابتدا گلبرگ‌های توت فرنگی‌ها را جدا می‌کنیم، سپس آنها را به خوبی می‌شوییم و داخل آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی شان برود. در ادامه خامه صبحانه را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب و جادار می‌ریزیم.

مرحله دوم

شکر را به سلیقه خود می‌توانید کم یا زیاد کنید. حالا مواد را با همزن برقی به خوبی می‌زنیم تا جایی که جای پره همزن روی خامه باقی بماند و خامه فرم بگیرد. پس از اینکه خامه فرم گرفت توت فرنگی‌ها را داخل مخلوط کن می‌ریزیم.

مرحله سوم

حالا چند پالس می‌زنیم تا توت فرنگی‌ها به طور کامل پوره شوند. حالا پوره توت فرنگی را به خامه فرم گرفته اضافه می‌کنیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه کاسه حایو خامه و پوره توت فرنگی را داخل یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا برای اینکه بستنی یخ نزند هر 1 یا 2 ساعت یکبار (بستگی به درجه فریزر دارد) آنرا از فریزر خارج می‌کنیم و با قاشق مخلوط می‌کنیم تا یخ نزند. حدودا پس از 6 ساعت بستنی میوه ای و طبیعی ما اماده سرو است.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت