مواد لازم حلوا ارده | |
ارده | 1 پیمانه |
شیرخشک قنادی | 1 و ½ پیمانه |
پودر قند | 1 و ½ پیمانه |
دستور تهیه حلوا ارده
مرحله اول
ابتدا ارده را به همراه پودر قند و شیر خشک داخل یک کاسه مناسب میریزیم (این شیر خشک را میتوانید از قنادیها یا فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید) و به حدی ورز میدهیم که مواد یکدست و با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید مواد را بیش از حد مخلوط کنیم، فقط در حدی که یکدست شوند. حالا داخل یک قالب مناسب را با کیسه فریزر یا سلفون پوشش میدهیم و مواد را داخل قالب میریزیم و فشرده میکنیم.
مرحله سوم
فشرده سازی مواد بسیار مهم است چون اگر به خوبی فشرده نشود حلوا ارده از هم باز میشود. پس از اینکه مواد را با دست به خوبی فشرده کردیم یک سلفون یا پلاستیک فریزر روی مواد میکشیم و درب ظرف را میبندیم.
مرحله چهارم
حالا ظرف حاوی مواد را به مدت 6 تا 8 ساعت داخل فریزر قرار میدهیم تا آماده شود. پس از اینکه حلوا شکری آماده شد آنرا به قطعات دلخواه برش میزنیم و با خلال پسته، کنجد و یا هر چیز دیگری به سلیقه خود تزیین میکنیم.
نکات تهیه حلوا ارده
شل شدن حلوا ارده
مواد موجود در دستور بالا کاملا تست شده میباشند و اگر مواد را کم یا زیاد کنید ممکن است حلوای شما سفت یا شل شود. یکی از مهم ترین نکاتی که باعث شل شدن حلوا میشود این است که مقدار ارده را بیشتر از اندازه گفته شده گرفته باشیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir