مواد لازم رنگینک قالبی | |
آرد | 500 گرم |
کره | 200 گرم |
روغن جامد | 50 گرم |
روغن مایع | 2 قاشق غذا خوری |
پودر قند | 150 گرم |
خرما | 400 گرم |
گردوی نگینی خرد شده | 100 گرم |
دارچین | 1 قاشق چای خوری |
پودر هل | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه رنگینک قالبی
مرحله اول
برای تهیه رنگینک قالبی شیک و مجلسی در ابتدای کار، خرماها را شسته و بعد از این که آب آن کامل رفت و خشک شد، پوست آنها را به طور کامل میگیریم. سپس هسته هاشون را جدا کرده و خرماها را درون یک کاسه میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله گردو خرد شده و دارچین و هل را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا با هم یکدست شوند، سپس کنار میگذاریم. در ادامه یک تابه مناسب بر میداریم، سپس روی حرارت ملایم قرار میدهیم و اجازه میدهیم گرم شود.
مرحله سوم
سپس آرد را داخل تابه میریزیم و بدون روغن تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آرد عوض شود. بعد از آن الک میکنیم . درون تابه کره و روغن جامد و کمی روغن مایع اضافه میکنیم تا روی حرارت ذوب شود.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را به مخلوط روغن اضافه کرده و حدود 10 دقیقه دیگر نیز تفت میدهیم تا به خوبی با هم یکدست شوند. سپس از روی حرارت برداشته و پودر قند را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس دارچین را اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب سیلیکونی را درون سینی قرار میدهیم و قالب را تا نصفه پر میکنیم. از مواد خرمایی درون آن میریزیم. سپس از مواد رنگینک روی آن را پر میکنیم. در ادامه چند مرتبه قالب را روی سطح کار میکوبیم.
مرحله ششم
این کار باعث میشود تا حباب و هوای بین آن خارج شود. سپس درون فریزر حدود نیم ساعت قرار میدهیم تا منجمد شود و راحت از قالب خارج شود. سپس به دلخواه آن را تزیین میکنیم. رنگینکها را میتوان با شکلات ذوب شده یا پودر پسته و بادام تزیین نمود.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir