شیر برنج (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط

دسر چگونه شیر برنج را تزئین کنیم؟

راه‌های مختلفی برای تزئین شیر برنج وجود دارد اما در این بخش قصد داریم چند روشی که نسبتا رایج است را به شما آموزش دهیم.

  • می‌توانید از بادام درسته، به همراه گل و مغز سایر آجیل‌ها برای تزئین استفاده کنید.
  • می‌توانید از غنچه گل محمدی به همراه بادام درسته برای تزئین استفاده کنید.
  • می‌توانید از دارچین به تنهایی و دقیقا مشابه شله زرد برای تزئین این دسر استفاده کنید.

 

طرز تهیه شیر برنج

شیربرنج به‌جهت دارا بودن شیر  و برنج و همچنین طعم‌دهنده‌های مقوی و آرام‌بخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است. معمولا شیر برنج در ماه رمضان به عنوان یک دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد و به علت دارا بودن مواد معدنی و ویتامین‌ها به کودکان نوپا داده می‌شود.
  • زمان آماده سازی 20 دقیقه
  • زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت 50 دقیقه
  • تعداد 4 نفر

 

مواد لازم

  • 2 پیمانه برنج
  • 8 پیمانه شیر
  • ½ پیمانه شکر
  • ½ پیمانه گلاب
  • ½ قاشق چایخوری هل

دستور العمل‌

  • بهتر است قبل از شروع به پخت، برنج را به مدت دو ساعت در آب خیس کنید.
  • برنج خیس کرده را روی حرارت ملایم گاز قرار داده و تا جایی که برنج نرم  شود و آب آن کشیده شود به پختن ادامه دهید.
  • حالا شیر را اضافه کنید اجازه دهید به خوبی بپزد و لعاب بیاندازد.
  • پس از اینکه شیر برنج لعاب انداخت شکر، هل و گلاب را اضافه کنید و آن را به مدت پانزده دقیقه دم کنید.
  • پس از کامل شدن زمان پخت، شیر برنج را از روی شعله بردارید و در حالی که هنوز داغ است در ظرف مورد نظر بریزید و بعد به هر صورت که مایل هستید سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت

error: هشدار ⚠️ محتوا محافظت می‌شود