مواد لازم دسر نارنگی | |
آب نارنگی | 2 لیوان |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
رنگ خوراکی نارنجی | چند قطره |
دستور تهیه دسر نارنگی
مرحله اول
برای تهیه دسر نارنگی خوشمزه و مجلسی ابتدا آب نارنگی را از صافی رد میکنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب میریزیم. در ادامه شکر را به آب نارنگی اضافه میکنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله دوم
نسبت به ذائقه خود میتوانیم شیرینی دسر را تنظیم کنیم، برای این منظور میتوانیم مقداری شکر را کم یا زیاد کنیم. در همین حین نشاسته ذرت را با نصف استکان آب ترکیب میکنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا مخلوط آب و نشاسته ذرت را داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به صورت مداوم مواد را هم میزنیم تا کمی قوام بیابد و غلظت پیدا کند، سپس به سراغ شربت نارنگی میرویم.
مرحله چهارم
پس از اینکه شکر به طور کامل در آب نارنگی حل شد و شربت کمی غلیظ شد، آنرا به همراه رنگ به قابلمه حاوی نشاسته ذرت اضافه میکنیم و مواد را ترکیب میکنیم. هم زدن مواد را باید تا زمانی که حالت کشسانی پیدا کنند ادامه دهیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه مایه دسر حالت کش دار پیدا کرد، قابلمه را از روی حرارت کنار میگذاریم. در ادامه یک قالب مناسب را با کمی روغن مایع چرب میکنیم، سپس مایه دسر را داخل قالب میریزیم و تکان میدهیم تا به صورت یکدست روی قالب بخوابد.
مرحله ششم
در صورتی که بخواهیم دسر را به صورت تک نفره سرو کنیم، باید از تعدادی قالب کوچک استفاده کنیم. در ادامه قالب را در یخچال قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت 4 تا 5 ساعت درون یخچال بماند تا دسر خودش را بگیرد.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir