مواد لازم برای 4 نفر | |
شیر | 3 لیوان |
آب سرد | ½ لیوان |
شکر | 1 لیوان |
پودر ژلاتین | 3 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری پُر |
خامه صبحانه | 150 گرم |
دستور تهیه دسر شیر کاکائو
مرحله اول
برای تهیه دسر شیر کاکائوی خوشمزه و مجلسی ابتدا در یک کاسه کوچک، پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط میکنیم. سپس روی حرارت کتری قرار میدهیم تا دانههای ژلاتین در آب حل شود و محلول شفافی بدست آید.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را درون یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود. شکر و پودر کاکائو را با شیر مخلوط میکنیم. زمانی که شکر حل شد، زیر حرارت را بر میداریم. نیازی نیست که شیر بجوشد.
مرحله سوم
ژلاتین را که به روش بن ماری حل کرده ایم، به شیر اضافه میکنیم. سپس در کی کاسه جدا گانه خامه را با چنگال میزنیم تا نرم شود، سپس به مواد اضافه میکنیم. مواد را خوب هم میزنیم تا مایع یک دستی بوجود آید.
مرحله چهارم
در این مرحله قالب را به خوبی چرب میکنیم. مواد را داخل قالب ریخته و درون یخچال به مدت 3 تا 4 ساعت قرار میدهیم تا دسر ببندد. این دسر را میتوان با مقداری خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزیین میکنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir