کمپوت گلابی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم کمپوت گلابی
گلابی 1٫5 کیلوگرم
آب 8 پیمانه
لیمو ترش 1 عدد
شکر 1٫5 پیمانه
زعفران دم رکده 1 قاشق غذاخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری

دستور تهیه کمپوت گلابی

مرحله اول

برای تهیه کمپوت گلابی خوشمزه ابتدا باید از گلابی‌های مناسب برای تهیه کمپوت استفاده کنیم، گلابی هایی که استفاده می‌کنیم در عین اینکه باید کاملا رسیده باشند، نباید دارای خرابی و زدگی باشند تا ظاهر کمپوت زیباتر جلوه کند.

مرحله دوم

در این مرحله گلابی‌ها را پوست می‌گیریم، سپس از وسط نصف می‌کنیم و هسته‌های درون گلابی‌ها را خارج می‌کنیم. در ادامه 8 لیوان آب را داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله سوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، شکر را به همراه زعفران دم کرده و وانیل به آب جوش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم شکر به طور کامل حل شود، سپس گلابی‌ها را به آرامی داخل آب جوش قرار می‌دهیم تا بپزند.

مرحله چهارم

زمان پخت گلابی‌ها نسبت به نوع گلابی‌ها کمی متفاوت است. اگر ما از گلابی هایی استفاده کرده باشیم که کاملا رسیده باشند، حدود 30 دقیقه زمان برای پخت شان نیاز است، ولی اگر گلابی‌ها کال تر باند باید 40 دقیقه روی حرارت بمانند.

مرحله پنجم

در 5 دقیقه پایانی پخت گلابی ها، آب لیمو ترش را اضافه می‌کنیم و چند دقیقه صبر می‌کنیم تا پخت کمپوت به پایان برسد. پس از اینکه پخت گلابی‌ها کامل شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم از حرارت بیفتد و به دمای محیط برسد.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می‌دهیم گلابی‌ها به مدت 8 ساعت در شهد بمانند. در ادامه گلابی‌ها را داخل ظروف شیشه ای درب دار می‌ریزیم و تا روی آن از شربت پر می‌کنیم. سپس شیشه‌ها را در یخچال نگهداری می‌کنیم.

 

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت