مواد لازم پودینگ کاراملی | |
شکر | 1 لیوان سرخالی |
شیر | 4 لیوان |
خامه صبحانه | 200 گرم |
نشاسته ذرت | 5 قاشق غذاخوری پُر |
کره | 25 گرم |
دستور تهیه پودینگ کاراملی
مرحله اول
برای تهیه پودینگ کاراملی خوشمزه و مجلسی ابتدا یک قابلمه متوسط برداشته و شکر را درون آن میریزیم و روی شعله متوسط گاز قرار میدهیم تا شکر به آرامی ذوب شود. در این مرحله از قاشق استفاده نمی شود
مرحله دوم
و قابلمه را تکان تکان میدهیم تا شکر یکدست ذوب شود. در یک کاسه، شیر سرد را میریزیم و نشاسته را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا نشاسته حل شود. وقتی شکر کاملا ذوب شد، خامه صبحانه را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مرحله سوم
در ابتدای کار، شکر سفت میشود اما با همزدن و حرارت کم کم گلولهها باز شده و یک دست میشود. سپس کره را اضافه کرده و و هم میزنیم تا یک دست شود. سپس مخلوط شیر و نشاسته را کم کم اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سپس مرتب هم میزنیم تا بکدست شود و شیر به جوش آید و حباب بزند. وقتی دو دقیقه جوشید، از روی حرارت برداشته و درون ظرفهای تک نفره ریخته و بعد از آن که از داغی افتاد، حدود سه تا پنج ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.
مرحله پنجم
در این مرحله برای این که قالبی بتوان دسر را در آورد، لازم است دو قاشق پودر ژلاتین را درون شیر سرد حل کرد و با روش بنماری آن را کامل حل نمود. سپس درون مواد پودینگ که از داغی افتاد میریزیم و مواد را درون قالب میریزیم و در یخچال گذاشت.
مرحله ششم
بعد از این که کامل بست آن را در یک ظرف مناسب بر میگردانیم و به همان صورت سرو میکنیم. میتوان صد گرم شکلات تلخ را در نصف پودینگ حل کرده و پودینگ را به صورت دو رنگ درون قالب بریزید.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir