ژله شطرنجی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم ژله شطرنجی
پودر ژله انبه 2 بسته
پودر ژله انار 2 بسته
بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده یک و نیم لیوان
رنگ مجاز خوراکی ژله ای کمی

طرز تهیه ژله شطرنجی

مرحله اول

برای تهیه ژله شطرنجی مجلسی در ابتدای کار، داخل یک قالب فلزی را کمی آب سرد می‌ریزیم و می‌چرخانیم. سپس آب را کامل خالی می‌کنیم و داخل فریزر قرار می‌دهیم. بستنی هم حدود نیم ساعت از یخچال بیرون می‌آوریم تا نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله پودر‌های ژله انبه را درون یک کاسه می‌ریزیم و دو لیوان آب جوش به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. سپس روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا پودر ژله کامل حل شود و شفاف شود. سپس رنگ ژله ای را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم تا خنک شود. وقتی ژله انبه خنک شد و از دما افتاد، سه چهارم لیوان بستنی را که به دمای محیط رسیده است با آن مخلوط می‌کنیم. سپس درون قالب می‌ریزیم و درون یخچال قرار می‌دهیم تا کامل ببندد.

مرحله چهارم

یک کاسه دیگر برداشته و ژله انار را داخل آن می‌ریزیم. سپس دو لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا شفاف شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم تا از دما بیفتد.

مرحله پنجم

رنگ ژله ای هم به آن اضافه می‌کنیم. وقتی خنک شد، بقیه بستنی ذوب شده را به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. وقتی که ژله خنک شد، روی ژله انبه بسته شده می‌ریزیم. بعد از بسته شدن ژله دوم، آن را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله ششم

سپس با چاقویی که درون آب داغ فرو کردیم، به 8 قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم ( با این کار چاقو به ژله نمی چسبد ). سپس انگشتمان را خیس کرده و ژله‌ها را یکی در میان در می‌آوریم و هر رنگ ژله را در کاسه جدا گانه قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله برای لایه اول که ژله زرد بود، ژله قرمز را به روش بن ماری آن را روی بخار آب کتری یا سماور ذوب کرده و بعد از این که کمی خنک شد  بین بخش‌های زرد می‌ریزیم به طوری که روی ژله‌های زرد نیز یک لایه نازک بیاید.

مرحله هشتم

بین قسمت‌های خالی را با حوله مرطوب تمیز می‌کنیم. می‌گذاریم درون یخچال تا ببندد. نیاز نیست کامل ببندد و کمی که روی ژله نیم بند شد، ژله زرد را به روش بن ماری ذوب کرده و بین لایه قرمز می‌ریزیم. سپس درون یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد.

مرحله نهم

در این مرحله لازم است که ژله کامل ببندد. سپس با نوک چاقو، ژله را از قالب جدا می‌کنیم و سپس کناره‌های ژله را با دست آزاد کرده و اگر کامل جدا نشد، یک لحظه درون آب گرم فرو می‌کنیم. سپس ژله را درون ظرف مناسب، بر می‌گردانیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت