مواد لازم کمپوت سیب | |
سیب | 10 عدد |
شکر | 6 قاشق غذاخوری |
آب | 3 لیوان |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 1 قاشق مرباخوری |
دستور پخت کمپوت سیب
مرحله اول
ابتدا سیبها را پوست میگیریم و به شکل دلخواه برش میزنیم. توصیه میشود به خاطر اینکه سیبها پس از پخت له نشوند انها را به صورت درشت خرد کنید. مثلا همین که سیبها را از وسط نصف کنیم کافی است و نیاز نیست انها را کوچکتر خرد کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه سیبها را تمیز کردیم و برش دادیم انرا میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی شان برود، سپس آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید.
مرحله سوم
در ادامه گلاب و آب لیمو ترش را اضافه میکنیم و پس از کمی مخلوط کردن سیبها را به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم سیبها بپزند. حالا باید صبر کنیم تا شربت کمپوت قوام یابد و به غلظت مناسب برسد.
مرحله چهارم
نکته مهم در این مرحله این است که هر زمان سیبها پختند باید آنها را از قابلمه خارج کنیم چون اگر بیش از حد بپزند له میشوند. اگر سیبها پخته بودند و شربت کمپوت هنوز نیاز به جوشیدن داشته سیبها را زا قابلمه خارج میکنیم.
مرحله پنجم
سپس اجازه میدهیم شربت به تنهایی روی حرارت بماند تا به قوام برسد. پس از اینکه شربت و سیبها اماده شدند اجازه میدهیم در دمای محیط بمانند تا کاملا خنک شوند سپس در ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir