مواد لازم کرم بروله | |
زرده تخم مرغ | 5 عدد |
شکر | 150 گرم |
خامه صبحانه | 300 گرم |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
شکر برای روی دسر | 4 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه کرم بروله
مرحله اول
برای تهیه کرم بروله یک کاسه بزرگ را برداشته و زردهها را داخل آن میریزیم. شکر را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه هم میزنیم. هم زمان با همزدن زرده ها، خامه صبحانه را درون قابلمه کوچکی ریخته و روی شعله کم قرار میدهیم تا آب شود.
مرحله دوم
نزدیک به جوش آن را از روی شعله بر میداریم. به تخم مرغها وانیل اضافه کرده و مجددا کمی میزنیم تا خوب مخلوط شود. وقتی که خامه روی حرارت آب شد و از کنارههای ظرف شروع به حباب دادن کرد زیر شعله گاز را خاموش میکنیم.
مرحله سوم
سپس کم کم خامه گرم را به زردهها اضافه میکنیم و هم میزنیم. وقتی کامل مخلوط شد داخل قالبهای کاسه ای یک نفره میریزیم. اطراف قالب را تمیز میکنیم و داخل یک سینی یا ظرف پهن میگذاریم.
مرحله چهارم
حالا حدود یک سوم ارتفاع قالبها را در سینی آب پر میکنیم. فر را حدود یک ربع ساعت با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم کردیم. سینی را همراه با قالبها و آب داخل فر قرار میدهیم به مدت 35 دقیقه تا پخته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله سینی را از فر در آورده و میگذاریم تا از حرارت بیفتد و سرد شود. سپس داخل یخچال به مدت 4 ساعت قرار میدهیم تا سرد شود. بعد از زمان معین، قالبها را بیرون آورده، روی آن شکر میریزیم طوری که سطح دسر را یک لایه شکر بپوشاند.
مرحله ششم
حالا باید شکر روی دسرها را کاراملی کنیم. میتوانیم با استفاده از تورچ روی شکرها را کاراملی میکنیم. اگر تورچ دم دست نبود میتوان به مدت خیلی کم از گریل فر برای کاراملی کردن شکر استفاده کرد. در ادامه دسر را سرو میکنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir