دسر عروس تنبل (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم دسر عروس تنبل
کادایف تر 1 لیوان
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
آرد قنادی 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیتر
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکلات شیری 80 گرم

دستور تهیه دسر عروس تنبل

مرحله اول

برای تهیه دسر عروس تنبل ابتدا رشته کادایف را درون یک تابه مناسب می‌ریزیم، توجه داشته باشید که نیازی به اضافه کردن روغن یا کره نیست. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و به خوبی تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله تفت دادن رشته کادایف را تا زمانی که رشته‌ها تغییر رنگ دهند و کاملا خشک و ترد شوند ادامه می‌دهیم، سپس تابه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم رشته‌های خشک شده به خوبی خنک شوند.

مرحله سوم

در این مرحله آرد را به همراه نشاسته ذرت، شکر، پودر کاکایٔو و وانیل داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند، سپس شیر رو اضافه میکنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را به صورت مدام هم میزنیم تا سفت بشه تا حدی باید سفت بشه که از قاشق به صورت روان نریزه. چند دقیقه بعد از جوشیدن خاموش میکنیم ( این دسر باید سفت تر از پودینگ ‌معمولی بشه تا قالبی در بیاد).

مرحله پنجم

در این مرحله شکلات رو اضافه میکنیم و هم میرنیم تا شکلات به طور کامل درون مواد ذوب شود. در ادامه فنجان هامون رو کمی خیس میکنیم و یا با یک قطره روغن مایع چرب میکنیم، سپس دسر رو توی فنجان‌ها میریزیم.

مرحله ششم

بعد از خنک شدن فنجان‌های حاوی دسر را به مدت سه چهار ساعت توی یخچال میزاریم. بعد از این مدت اول با انگشتهامون کناره‌های دسر رو آزاد میکنیم و بعد برمیگردونیم و توی کادایف میغلطونیم. و به دلخواه تزیین میکنیم

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت