مواد لازم ژله نیمرو | |
پودر ژله آلوورا | 1 بسته |
شیر | 1 لیوان |
پودر ژله پرتقال یا موز | 1 بسته |
دستور تهیه ژله آلوورا
مرحله اول
ابتدا پودر ژله الوورا را داخل یک کاسه میریزیم. یک لیوان آب جوش به آن اضافه میکنیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا کامل حل شود. از روی حرارت برداشته و میگذاریم کامل سرد شود. شیر را هم از قبل بیرون از یخچال گذاشته ایم.
مرحله دوم
وقتی شیر و مایه ژله هم دما شدند، نصف لیوان شیر را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود. سپس داخل یک ظرف مستطیلی مانند سینی که کف آن نایلون کشیده ایم، میریزیم و میگذاریم داخل یخچال تا ببندد.
مرحله سوم
اگر شیر و مایه ژله هم دما نباشد، شیر میبرد و ژله خراب میشود. پودر ژله پرتقال را درون یک کاسه دیگر ریخته و با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا کامل حل شود و زلال شود. سپس از روی حرارت برداریم.
مرحله چهارم
سپس مانند مراحل قبل میگذاریم هم دمای محیط شود. سپس نصف لیوان شیر را به آن اضافه میکنیم. داخل جا تخم مرغی یا فنجانهای کوچک را چرب کرده و ژله پرتقالی را درون آن میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد.
مرحله پنجم
وقتی ژلهها کامل بست، ژله سفید را بیرون آورده و از قالب جدا میکنیم. به صورت سفیده تخم مرغ نیمرو شده، برش میزنیم. ژله پرتقال هم از قالبها جدا کرده و روی سفیده برش زده قرار میدهیم و در ظرف مناسب سرو میکنیم. این ژله به صورت نیمرو سرو میشود.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir