پارافه آناناس (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم پارافه آناناس
پودر ژله آناناس 1 بسته
آب جوش 1 لیوان
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری پُر
کمپوت آناناس 1 قوطی
بستنی وانیلی 2.5 لیوان
خامه صبحانه 150 گرم

دستور تهیه پارافه آناناس

مرحله اول

برای تهیه پارافه آناناس خوشمزه و مخصوص ابتدا به مدت نیم ساعت بستنی را در دمای محیط و خارج از فریزر قرار می‌دهیم تا نرم شود. در ادامه پودر ژلاتین را در یک کاسه ریخته و با یک لیوان آب جوش حل می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس رو بخار کتری قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا کاملا حل شود و شفاف شود. سپس کنار می‌گذاریم. پودر ژلاتین را درون یک کاسه کوچک ریخته و با نصف لیوان آب کمپوت آناناس مخلوط می‌کنیم. بعد از 30 ثانیه حالت اسفنجی پیدا می‌کند.

مرحله سوم

کاسه را روی حرارت غیر مستقیم یا روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا کاملا حل شود. سپس با محلول ژله آناناس مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا در دمای محیط کاملا سرد شود. در یک کاسه متوسط خامه را می‌ریزیم.

مرحله چهارم

سپس با همزن می‌زنیم تا یک دست شود. سپس بستنی نرم شده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. بعد محلول ژله آناناس خنک شده را اضافه می‌کینم و هم می‌زنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله آناناس‌های کنسروی را به صورت نگینی خرد کرده و با مواد مخلوط می‌کنیم. قالب مورد نظر را با روغن چرب کرده و مواد را داخل آن می‌ریزیم و به مدت سه ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که می‌توان به جای آب کمپوت آناناس از شیر یا آب استفاده کرد که اختیاری می‌باشد، اما دسر با آب آناناس خوشمزه تر می‌شود. این دسر را می‌توان با حلقه‌های آناناس و خامه قرم گرفته شده تزیین نمود.

.

منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت