موس شکلاتی (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم موس شکلاتی
مارشمالو (تکه‌های کوچک) 150 گرم
کره 50 گرم
شکلات تلخ 250 گرم
آب داغ یک چهارم پیمانه
خامه صبحانه 1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری

دستور تهیه موس شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه موس شکلاتی خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، کره را حدود نیم ساعت بیرون از یخچال قرار می‌دهیم تا به خوبی نرم شود. برای این دسر مارشمالویی که تهیه می‌شود باید به اندازه تکه‌های کوچک انتخاب شود.

مرحله دوم

اگر مارشمالو سایز کوچک در دسترس نبود می‌توان آن‌ها را با چاقو تکه کرد. شکلات را هم خرد یا رنده می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. یک ماهی تابه نچسب بر می‌داریم. کره و مارشمالو و شکلات را درون آن می‌ریزیم.

مرحله سوم

سپس آب جوشیده داغ را به آن اضافه می‌کنیم و کمی ترکیب می‌کنیم تا مواد با هم یکدست شوند، سپس ماهی تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا مواد آب شود. سپس آن را از روی حرارت بر می‌داریم.

مرحله چهارم

یک کاسه بر می‌داریم و خامه و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن می‌زنیم تا فرم بگیرد. سپس خامه فرم گرفته شده را به مواد شکلاتی اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم تا یکدست و چسبناک شود.

مرحله پنجم

موس ما آماده است. این مواد را بین 4 تا 6 لیوان یا ظرف مناسب و دلخواه تقسیم می‌کنیم و درون یخچال می‌گذاریم تا ببندد. موقع سرو می‌توان آن را با شکلات رنده شده و خامه فرم گرفته شده یا تکه‌های میوه تزیین نمود.

منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت