مواد لازم دسر کیوی | |
ژله کیوی | 1 بسته |
ژله آلوورا | 1 بسته |
شیر | ½ لیوان |
کیوی | 6 عدد رسیده |
شکر | ½ لیوان |
آب | ½ لیوان |
دستور تهیه دسر کیوی
مرحله اول
برای تهیه دسر کیوی خوشمزه و مجلسی ابتدا کیویها را پوست میگیریم و به صورت ریز خرد میکنیم، سپس به همراه شکر و وانیل داخل یک قابلمه مناسب میریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله دوم
در این مرحله پس از اینکه ترکیب کیوی و شکر به نقطه جوش رسید، 5 زمان زمان میدهیم تا با هم بجوشند، سپس از روی حرارت کنار میگذاریم. توجه داشته باشید که اگر مواد بیش از 5 دقیقه بجوشند رنگ کیوی از بین میرود.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که به دلیل اینکه کیوی حالت اسیدی داردف حتما باید انرا به همراه شکر بجوشانیم، وگرنه باعث میشود که ژله نبندد. در ادامه ژله کیوی را به همراه یک لیوان آب جوش داخل یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله کاسه را روی حرارت بخار آب کتری یا سماور قرار میدهیم و با قاشق هم میزنیم تا ژله کیوی به طور کامل درون آب جوش حل شود. پس از اینکه ژله کیوی حل شد، مخلوط شکر و کیوی را اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
نکته دیگر اینکه به دلیل اینکه میوه کیوی آب دارد، یک لیوان آب جوش برای ژله کیوی کافی است و نیاز به اضافه کردن آب بیشتر نیست. در ادامه ژله آلوورا را به همراه یک لیوان آب جوش داخل یک کاسه مناسب ترکیب میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله ژله آلوورا هم روی حرارت بخار کتری یا سماور قرار میدهیم تا کاملا یکدست شود، سپس انرا کنار میگذاریم تا کاملا خنک شود. در ادامه شیر را به ژله آلوورا اضافه میکنیم و با هم ترکیب میکنیم.
مرحله هفتم
نکته مهم در مورد اضافه کردن شیر به ژله آلوورا این است که مواد باید با هم همدما باشند، وگرنه احتمال بریدن شیر وجود دارد. در ادامه چند قاشق از مخلوط ژله کیوی درون لیوانها میریزیم و در یخچال قرار میدهیم.
مرحله هشتم
پس از گذشت 30 دقیقه لیوانها را از یخچال خارج میکنیم و چند قاشق از مخلوط ژله آلوورا روی آن میریزیم و مجددا 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم. این کار تا زمانی که لیوانها پر شوند ادامه میدهیم.
مرحله نهم
هر چقدر اندازه لایهها بیشتر باشد، در پایان دسر شیک تر میشود. در این دستور دسر را به صورت 4 لایه درست کردیم، در پایان دسرها را از یخچال خارج میکنیم و با مقداری کیوی خرد شده تزیین کرده و سرو میکنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir