مواد لازم برای 4 نفر | |
شیر | 1 پیمانه |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
سفیده تخم مرغ | 3 عدد |
نشاسته ذرت | 1٫5 قاشق سوپخوری |
شکر | 75 گرم |
شکلات تخته ای | 200 گرم |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 پنس |
دستور پخت سوفله شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه سوفله شکلاتی فرانسوی ابتدا فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود، سپس ظرفهای مخصوص سوفله (رمکلین) را با کره چرب میکنیم و مقداری کمی شکر هم داخل ظرفها میپاشیم.
مرحله دوم
پس از اینکه دیواره و کف رمکلینها را شکر پاشی کردیم، آنها را بر میگردانیم تا شکر اضافی خارج شود، سپس ظرفها را درون فریزر قرار میدهیم. در ادامه شکر را به همراه نشاسته ذرت در یک قابلمه مناسب با هم ترکیب میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله شیر را به مخلوط شکر و نشاسته اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا شکر و نشاسته در شیر حل شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به صورت مداوم مواد را هم میزنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد و چند قل زد حرارت زیر قابلمه را خاموش میکنیم و تکههای شکلات را به قابلمه اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم تا شکلات به طور کامل حل شود، بعد بالافاصله زردههای تخم مرغ را اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
پس از اضافه کردن زردههای تخم مرغ مواد را کمی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه سفیدههای تخم مرغ را به همراه نمک در یک کاسه جداگانه مخلوط میکنیم و با همزن برقی به اندازه ای میزنیم که فرم بگیرد.
مرحله ششم
سفیده تخم مرغ باید به اندازه ای فرم بگیرید که در صورتی که کاسه را برگرداندیم نریزد. در ادامه سفیده تخم مرغ را در چند مرحله به مایه سوفله اضافه میکنیم و به صورت دورانی با لیسک یا همزن دستی مخلوط میکنیم تا پف سفیده نخوابد.
مرحله هفتم
در این مرحله رمکلینها را از فریزر خارج میکنیم و مایه سوفله را داخل رمکلینها میریزیم. سپس در طبقه پایین فر به مدت 15 تا 30 دقیقه قرار میدهیم تا کاملا پف کنند، حالا سوفلهها را از فر خار ج میکنیم و به صورت گرم سرو میکنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir