مواد لازم برای 4 نفر | |
شکلات تخته ای | 50 گرم |
پودر کاکائو | 2 قاشق چایخوری |
شیر | 2 لیوان |
خامه | ¼ لیوان |
شکر | 10 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل یا اسانس وانیل | 1 پنس |
دستور تهیه پاناکوتا شکلاتی
مرحله اول
ابتدا باید شیر و خامه را زودتر از داخل یخچال بیرون بیاوریم تا با دمای محیط سازگار شوند. برای شروع نصف شیر را به همراه پودر ژلاتین داخل یک کاسه جادار و مناسب میریزیم و روی کتری در حال جوش قرار میدهیم.
مرحله دوم
سپس با قاشق ژلاتین را هم میزنیم تا کاملا داخل شیر حل شود و بخار کتری نیز باعث شفاف شدن و حل شدن زودتر این ترکیب میشود.بعد خامه را داخل قابلمه ای میریزیم و نصف دیگر شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
سپس هم میزنیم تا خامه با شیر مخلوط و یکدست شود. حالا قابلمه را روی حرارت کم قرار میدهیم و شکر را میافزاییم و با قاشق مواد را هم میزنیم تا شکر در ترکیب شیر و خامه حل شود و اجازه میدهیم تا کمی داغ شود.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که نیاز نیست مواد داخل قابلمه به دمای بالا برسد و بجوشد و داغ شدن کافیست. سپس شکلات تخته ای را رنده میکنیم. حالا قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و کنار میگذاریم و شکلات رنده شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
سپس پودر کاکائو را به همراه کمی اسانس وانیل و مخلوط شیر و ژلاتین حل شده به آن اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوانید برای پررنگ تر شدن پاناکوتا از مقدار بیشتری کاکائو یا شکلات تخته ای استفاده کنید.
مرحله ششم
البته اضافه کردن بیش از حد پودر کاکائو و شکلات میتواند روی طعم دسر تاثیر منفی بگذارد و آنرا بیش از حد تلخ یا شیرین کند. در ادامه همگی مواد را مخلوط میکنیم تا با هم به طور کامل مخلوط و یکدست شوند.
مرحله هفتم
سپس داخل قالب مورد نظر میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا به مدت 4 ساعت آماده شود. پاناکوتا را از یخچال بیرون میآوریم و روی آن بشقابی قرار میدهیم و قالب را بر میگردانیم تا پاناکوتا بیرون بیاید و با خامه آن را تزئین میکنیم.نوش جان
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir