مواد لازم پاستیل خانگی | |
پودر ژله با رنگ دلخواه | 1 بسته |
ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
گلوکز مایع | 1 قاشق غذاخوری |
آب جوش | نصف لیوان |
دستور تهیه پاستیل خانگی
مرحله اول
ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه استیل میریزیم، سپس پودر ژله را به همراه ژلاتین و گلوکز به کاه اضافه میکنیم. حالا کاسه را به روش بن ماریروی بخار آب ( کتری در حال جوش یا سماور ) قرار میدهیم و مواد را در آب حل میکنیم.
مرحله دوم
پودر ژله، ژلاتین و گلوکز باید به طور کامل در آب حل شود. حالا یک قالب سلیکونی انتخاب میکنیم و با مقدار خیلی کمی روغن مایع داخل قالب را چرب میکنیم. در ادامه مایه پاستیل را داخل قالب میریزیم و داخل فریز قرار میدهیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که پاستیل باید به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فریزر بماند تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان دست هایمان را با روغن مایع کمی چرب میکنیم و پاستیلها را دانه به دانه با دقت از قالب خارج میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پاستیلهای شما آماده مصرف هستند. برای داشتن پاستیل هیا رنگارنگ میتوانید از ژله با طعمهای مختلف استفاده کنید. پاستیلها را میتوانید در ظرف در بسته به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir