مواد لازم برای 4 تا 6 نفر | |
شیر | 3 لیوان |
شکر | ¾ پیمانه |
خامه صبحانه | 1 بسته |
شکلات تخته ای | 100 گرم |
نسکافه یا قهوه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 3 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه دسر موکا
مرحله اول
برای تهیه دسر موکا مجلسی ابتدا ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب سرد داخل یک کاسه مناسب میریزیم، سپس کاسه را روی بخار آب کتری یا سماور قرار میدهیم و کمی هم میزنیم تا ژلاتین به طور کامل در آب حل شود.
مرحله دوم
در این مرحله خامه را داخل یک ظرف مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا گرم و یکدست شود. توجه داشته باشید که باید مراقب باشیم حین درست کردن دسر خامه نباید به هیچ وجه به نقطه جوش برسد.
مرحله سوم
پس از اینکه خامه به خوبی گرم شد، شکر را به همراه پودر کاکائو و نسکافه به خامه اضافه میکنیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا مواد به طور کامل مخلوط شوند. در ادامه شیر ولرم را کم کم اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه شیر را به طور کامل اضافه کردیم، اجازه میدهیم حدود 15 دقیقه دیگر مواد روی حرارت بمانند. در ادامه ژلاتین حل شده را به مواد اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا تمام مواد با هم یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله مایه دسر را از صافی رد میکنیم تا کاملا یکدست شود، سپس یک قالب مناسب را با کمی روغن چرب میکنیم و مایه دسر را داخل قالب میریزیم و روی آنرا صاف میکنیم، سپس در یخچال قرار میدهیم.
مرحله ششم
حالا قالب را به مدت 6 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد و آماده شود. در ادامه دور دسر را با یک کارد تیز جدا میکنیم، سپس یک بشقاب مناسب روی در قالب بر میگردانیم و دسر موکا را داخل بشقاب بر میگردانیم.
منبع: چیشی | https://chishi.ir