مواد لازم بستنی زمستانی | |
سفیده تخم مرغ | 2 عدد |
شکر یا پودر قند | ½ پیمانه |
ژلاتین | 1 قاشق چایخوری |
گلاب | 1 قاشق مرباخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
نمک | 1 پنس |
نان میکادو | 1 ورق |
سرکه سفید | ½ قاشق چایخوری |
شکلات تخته ای | 150 گرم |
روغن مایع | 3 تا 4 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه بستنی زمستانی
مرحله اول
ابتدا نان میکادو را روی سطح کار قرار میدهیم و با یک کارتر گرد کوچک با قطر حدود 4٫5 سانتی متر نان میکادو را قالب میزنیم و کنار میگذاریم. در ادامه ژلاتین و گلاب را در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم تا یکدست شوند، سپس کنار میگذاریم.
مرحله دوم
سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب میریزیم و کمی میزنیم تا کف کند، سپس سرکه را به همراه نیمی از وانیل و پودر قند اضافه میکنیم و به روش بن ماری روی حرارت ملاین بخار آب قرار میدهیم و حدود 12 دقیقه با دور تند همزن میزنیم.
مرحله سوم
در همین حین ژلاتین و گلاب را هم به روش بن ماری روی بخار آب قرار میدهیم تا ژلاتین به طور کامل حل شود. پس از گذشت 12 دقیقه کاسه حاوی سفیده تخم مرغ را از روی حرارت کنار میگذاریم و باقیمانده وانیل و مخلوط گلاب و ژلاتین را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا باید به مدت چند ثانیه مواد را خیلی سریع مخلوط کنیم تا یکدست شوند. توجه داشته باشید فقط در حدی هم بزنید که ژلاتین با دیگر مواد ترکیب شوند، چون هم زدن زیاد مواد باعث میشود که مایه بستنی شل شود و طعم بستنی خراب شود.
مرحله پنجم
حالا مواد را داخل قیف یکبار مصرف با ماسوره ساده میریزیم. در ادامه نانهای میکادوی قالب زده شده را روی سطح کار داخل یک سینی مناسب میچینیم و روی هر نان میکادو به صورتی قیف میزنیم که به طور کامل پوشیده شود.
مرحله ششم
حالا سینی حاوی بستنیها را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا بستنیها سفت شوند. در ادامه شکلات و روغن مایع را داخل یک کاسه مناسب میریزیم و روی حرارت بخار آب به روش بن ماری ذوب میکنیم.
مرحله هفتم
حالا بستنیها را از یخچال خارج میکنیم و با قاشق روی هر بستنی مقداری شکلات آب شده میریزیم تا به صورت یکدست کاور شوند. در ادامه بستنیها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا شکلات سفت شود، سپس تا سه روز در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری میکنیم.
نکات تهیه بستنی زمستونی
بستنی زمستانی با کیک
اگر بخواهید بستنی زمستانی را به عنوان یک میان وعده مجلسی برای مهمانان خود سرو کنید، میتوانید به جای استفاده از نان میکادو به عنوان پایه بستنی از کاپ کیک شکلاتی استفاده کنید.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir