مواد لازم کمپوت گیلاس | |
گیلاس | 1 کیلوگرم |
آب | 4 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
دستور تهیه کمپوت گیلاس
مرحله اول
برای تهیه کمپوت گیلاس کارخانه ای ابتدا گیلاسها را میشوییم و دمهای اضافی شان را میگیریم، سپس داخل آبکش میریزیم تا آب اضافی شان به طور کامل گرفته شود و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشند.
مرحله دوم
در این مرحله آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و صبر میکنیم تا ب جوش بیاید و شکر به طور کامل درون آب حل شود. پس از اینکه آب به دمای جوش رسید، صبر میکنیم یکی دو دقیقه قل بزند سپس زیر قابلمه را خاموش میکنیم.
مرحله سوم
حالا قابلمه را کنار میگذاریم تا شربت به طور کامل خنک شود. در ادامه گیلاسها را داخل ظروف شیشه ای میریزیم و کمی فشار میدهیم و شیشهها را چند بار تکان میدهیم تا فضای خالی در شیشهها باقی نماند.
مرحله چهارم
در این مرحله شربت را کاملا سرد شده است روی گیلاسها میریزیم و درب شیشهها را محکم میبندیم، به صورتی که هیچگونه هوایی وارد شیشه نشود. در ادامه شیشهها را داخل یک قابلمه مناسب میچینیم.
مرحله پنجم
قابلمه را پر از آب میکنیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد 15 تا 20 دقیقه صبر میکنیم، سپس حرارت زیر قابلمه را خاموش میکنیم و صبر میکنیم تا آب از داغی بیفتد.
مرحله ششم
حالا شیشهها را از آب خارج میکنیم و به مدت 12 ساعت به صورت برعکس قرار میدهیم. پس از گذشت این زمان اگر از درب شیشه ای حباب ریز خارج شد آنرا دم دست بگذارید و زودتر از باقی شیشهها مصرف کنید.
مرحله هفتم
شیشه هایی که حباب نزنند را میتوانیم تا چند ماه و حتی یک سال در کابینت نگهداری کنیم. یکی دیگر از نکات مهم در مورد کمپوت گیلاس این است که حتما از شیشه هایی باید استفاده کنیم که دارای درب فلزی هستند.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir