مواد لازم پاناکوتای وانیلی | |
خامه | 200 گرم |
شیر | 200 گرم |
پودر ژلاتین | 5 گرم |
آب سرد برای ژلاتین | 30 گرم |
وانیل | یک هشتم قاشق چای خوری |
توت فرنگی | 450 گرم |
شکر برای توت فرنگی | 50 گرم |
آب برای توت فرنگی | 30 گرم |
دستور تهیه پاناکوتای وانیلی
مرحله اول
برای تهیه پاناکوتای وانیلی خوشمزه در ابتدای کار یک تابه بر میداریم و روی حرارت قرار میدهیم. خامه صبحانه را به تابه اضافه میکنیم. حرارت را کم میکنیم و میگذاریم خامه کمی شل شود. مرتب خامه را هم میزنیم.
مرحله دوم
کمی که نرم شد، شیر را کم کم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا کامل مخلوط شود. در این مرحله شکر مربوط به پاناکوتا را به آن اضافه کرده و هم میزنیم. و با حرارت ملایم میگذاریم تا کمی بجوشد. در این فاصله پودر ژلاتین را درون آب سرد حل میکنیم.
مرحله سوم
سپس روی بخار کتری قرار میدهیم تا به روش بن ماری حل شود. وانیل را به مابه شیر اضافه میکنیم. کمی که روی حرارت ملایم جوشید، ژلاتین را به آن، اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا کامل ژلاتین مخلوط شود. کمی روی حرارت بماند و هم میزنیم.
مرحله چهارم
سپس زیر حرارت را خاموش میکنیم. ظرف مناسب سرو را بر میداریم. مایه شیر و خامه را درون ظرف میریزیم. میتوانیم ظرفها را به صورت کچ درون یخچال قرار دهیم تا به طور مورب ببندد. ظرفها را درون یخچال قرار میدهیم و میگذاریم تا ببندد.
مرحله پنجم
توت فرنگیها را خرد میکنیم. یک تابه را روی گاز قرار میدهیم. توت فرنگیها را درون تابه میریزیم. شکر هم روی آن میریزیم و با کمی آب میگذاریم تا روی حرارت پخته شود. کمی که توت فرنگی نرم شد از روی حرارت برداشته و با گوشکوب برقی یا میکسر آنها را له میکنیم.
مرحله ششم
توت فرنگیهای له شده را از صافی رد میکنیم. میگذاریم تا به دمای محیط برسد و سرد شود. سپس مایع نرم را روی پاناکوتای بسته شده در یخچال میریزیم. سپس دوباره درون یخچال قرار میدهیم تا سرد شود و سرو میشود.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir