ژله گل رز (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم ژله گل رز
ژله به رنگ و طعم دلخواه 1 عدد
بستنی وانیلی نصف لیوان

دستور تهیه ژله گل رز

مرحله اول

برای تهیه ژله گل رز مجلسی ابتدا یک بسته ژله را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس نصف لیوان آب جوش به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. سپس روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا به روش بن ماری ژله کامل حل شود و شفاف شود.

مرحله دوم

در این مرحله بستنی وانیلی را به ژله اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم با حرارت ژله، به طور کامل ذوب شود. در ادامه با پشت قاشق کمی هم می‌زنیم تا بستنی کامل ذوب شود. نباید زیاد هم زد تا به صورت دو فاز باقی بماند.

مرحله سوم

کف سینی 20 در 30 سانتی متر را کمی خیس می‌کنیم. یک کیسه فریزری را باز کرده و داخل آن پهن می‌کنیم. می‌توان روی پلاستیک را کمی چرب کرد یا از سلفون استفاده کرد. ژله را درون آن می‌ریزیم و می‌گذاریم در یخچال به مدت 40 دقیقه تا ببندد.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان ژله را از یخجال خارج می‌کنیم. ژله را به صورت نوار‌های دو سانتی برش می‌زنیم. می‌توانیم یک طرف را صاف برش بزنیم و طرف دیگر را به صورت منحنی. سپس نوار‌ها را به آرامی رول می‌کنیم تا شکل گل رز بدست آید.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت