مواد لازم برای 4 نفر | |
بیسکوییت پتی بور | 2 بسته |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | ½ لیوان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 لیوان |
شیر | 1 لیتر |
خامه صبحانه | 150 گرم |
کره | 50 گرم |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
مغز گردو | ½ لیوان |
موز | 2 عدد |
دستور تهیه دسر پان اسپانیا
مرحله اول
برای تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم در یک ظرف مناسب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه شیر را داخل یک قابلمه مناسب میریزیم، سپس نشاسته ذرت را به همراه آرد به شیر اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا مخلوط تخم مرغ و شکر را هم به قابلمه شیر اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. حالا مواد را به صورت مداوم هم میزنیم تا به غلظتی شبیه به غلظت فرنی برسد. پس از اینکه غلظت مواد به فرنی رسید، کره و وانیل را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا 2 قاشق از مخلوط شیر را با خامه مخلوط میکنیم تا دمای خامه کمی بالاتر برود سپس تمام خامه را به قابلمه اضافه میکنیم و شعله زیر قابلمه را خاموش میکنیم. حالا بیسکوییت پتی بور را خرد میکنیم و ته ظرفهای دسر میریزیم.
مرحله چهارم
موزها را هم به صورت نازک حلقه ای میکنیم و به صورت ایستاده دور تا دور ظرف دسر میچینیم. حالا کرمی که درست کردیم را داخل ظرفهای دسر میریزیم تا دو سوم ظرف پر شود. یک سوم ظرف را هم برای تزیین خالی میگذاریم.
مرحله پنجم
تزینن روی دسر سلیقه ای میباشد، ما برای تزیین روی دسر از خامه فرم گرفته استفاده کردیم. بر روی خامه فرم گرفته هم مقداری بیسکوییت پتی بور خرد شده و مغز گردو ریخیتیم. در پایان دسرها را در یخچال قرار میدهیم تا منسجم شوند.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir