کشکول (طرز تهیه)

  • مشروح مطلب
  • مطالب مشابه
  • بخش‌های مرتبط
مواد لازم کشکول
شیر 1 لیتر
نشاسته ذرت 3 قاشق سوپ خوری
آرد برنج 2 قاشق سوپ خوری
شکر 1 لیوان
خامه صبحانه 100 گرم
بادام پودر شده نصف پیمانه
پسته خرد شده یک چهارم در صورت دلخواه
پودر نارگیل 2 قاشق سوپ خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
کره 1 قاشق غذا خوری
پسته و گردو و … به مقدار لازم

طرز تهیه کشکول

مرحله اول

برای تهیه دسر کشکول خوشمزه به روش ترکیه ای در ابتدای کار، یک کاسه بر می‌داریم. شیر و شکر و تخم مرغ را درون آن می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آرد و نشاسته ذرت را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا کامل یک دست شود.

مرحله دوم

در این مرحله از صافی عبور می‌دهیم تا یک دست شود و اگر آرد گلوله شده در آن مانده است خارج شود. مواد را درون یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم. سپس مدام بهم می‌زنیم تا غلیظ شود. سپس پودر بادام و پودر نارگیل را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس هم می‌زنیم تا مانند فرنی شود. پسته و وانیل و خامه و کره را هم اضافه کرده و هم می‌زنیم و از روی حرارت بر می‌داریم. سپس دسر را درون یک ظرف مناسب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا کمی خنک شود. و آن را با مغزیجات مختلف و مروارید خوراکی تزیین می‌کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

بخش‌های مرتبط

مجله آشپزی و پخت و پز

اَپ لیلیت

دریافت رایگان اپلیکیشن لیلیت